Поліцейські спіймали зухвалих злодіїв, які "працювали" в центрі Києва: фото і відео

У Києві правоохоронці затримали зловмисників, які в центрі столиці на мопеді під'їхали до потерпілого, вихопили у нього з рук сумку і зникли з місця події.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в місті.

За словами постраждалого, він стояв посеред вулиці, коли у нього з рук вихопили сумку, в якій були документи та гроші: 1000 доларів США, 9000 гривень та двісті євро. Зловмисники швидко зникли з місця злочину.

"Завдяки вдало проведеним оперативно-розшуковим заходам вже через кілька годин ми встановили зловмисників та затримали їх в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України", - розповів начальник відділення слідчого відділу Голосіївського управління поліції Артур Соколов.

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України, це - грабіж, вчинений групою осіб. За цей злочин передбачено покарання у вигляді ув'язнення на термін від чотирьох до шести років.

Крім того, під час санкціонованих обшуків в приміщеннях фігурантів поліцейські виявили і вилучили речовини і рослини, зовні схожі на наркотики. Тому слідчі також почали досудове розслідування за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф",під Києвом правоохоронці затримали грабіжника, який напав на жінку в її квартирі.