Поліцейський і маленька дівчинка загинули в жорсткій ДТП під Києвом: фото

У понеділок, 19 серпня, в Київській області біля села Гоголів сталася серйозна дорожня аварія: двоє осіб, в тому числі 7-річна дитина, загинули.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

Трагедія сталася на трасі Київ-Суми. За попередніми даними, 37-річна мешканка Києва за кермом позашляховика Audi, значно перевищила допустиму швидкість руху і не надала перевагу в русі легковому автомобілю Chevrolet, який рухався по головній дорозі.

В результаті зіткнення водій легковика загинув на місці події. Ним виявився працівник поліції Вишгородського району. Крім нього в машині знаходився пасажир і двоє його дітей. На жаль, його 7-річна дочка від отриманих травм загинула. Чоловік з сином у важкому стані доставлений в лікарню. Водій Audi не постраждала.

Зараз вирішується питання про затримання киянки в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. А також, про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 19 серпня у Чорнобаївському районі Черкаської області маршрутка з пасажирами потрапила в страшну ДТП , в результаті чого загинули три людини, дев'ять отримали травми.