В Україні розкрили резонансне вбивство директора великої компанії: фото і всі деталі

Правоохоронці Київської області розкрили вбивство директора української компанії німецького концерну Сaparol Павла Заможного, вчинене у 2016 році.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Прокуратурою Київської області спільно з ГУ НП в Київській області затримано учасників злочинної організації, які займалися замовленими вбивствами. Як відомо, ще в 2016 році членами банди вбито директора великої компанії.

У вівторок, 17 вересня, силовики затримали організатора та виконавця зухвалого вбивства підприємця. Також у правоохоронців є обґрунтовані підозри, що на їхньому рахунку є ще одне замовне вбивство, вчинене в січні 2019 року, яке також розкрито.

В даний час слідчі дії тривають. Вживаються заходи щодо затримання всіх учасників злочинної організації.

Нагадаємо, 20 вересня 2016 року директор німецької фірми Caparol був застрелений в селі Крушинка Київської області, де він проживав. На тілі вбитого знайдено три поранення, стріляли з вогнепальної зброї.

В ході подальшого розслідування міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що в справі про вбивство Заможного розглядається версія вбивства на замовлення.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві двоє злочинців проникли в квартиру підприємця і заради пограбування катували чоловіка до смерті.