Український політик потрапила в серйозну ДТП: подробиці і відео з місця

Колишній народний депутат України Інна Богословська розбила свою машину в автомобільній аварії.

Про це вона сама повідомила на своїй сторінці в Facebook.

За словами Богословської, винуватець ДТП втік з місця аварії. Вона в ДТП не постраждала, а машину чекає дорогий ремонт.

Одночасно з ДТП, в яку потрапила Богословська, на зустрічній стороні автотраси сталася ще одна аварія за участю позашляховика і мікроавтобуса, який перекинувся від удару. "Напевно, це доля і Бог врятував. Я такого не бачила у своєму житті, щоб по дві сторони швидкісної траси на одному рівні були дві такі аварії! А вночі снилася мама, якої на Землі вже має ... бережіть себе!" - написала Інна Богословська.

Політик також поскаржилася на тривале очікування співробітників поліції і не забула в цьому звинуватити колишніх і нинішніх корупціонерів при владі.

"Рівно 2 години і 10 хвилин, як чекаємо поліцію. Величезна пробка через аварії, тисячі людей нервують і втрачають час ... Владі в особі поліції плювати на людей. Совок в атаці ... Можна уявити, скільки машин можна було купити і скільки поліцейських набрати на гроші, вкрадені на відкатах за бронежилети, автомобілі та інше ... і за гроші, які кешем возять наверх за ігрові автомати, наркоту, проституцію, зброю, контрабанду, незаконний видобуток копалин ... Оскільки про політику ще поки не пишу, скажу, як все суспільство: будьте ви прокляті, хами і злодії!!" - обурювалася Богословська в наступному пості.

Як повідомляв "Апостроф", у Львові зіткнулися легкове авто і машина поліції, яка проскочила на червоне світло.