У Миколаєві через жінку влаштували масові розбірки зі стріляниною: фото

У Миколаєві увечері 15 листопада стався конфлікт між двома групами молодих людей через сімейний конфлікт.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на місцевий сайт " Новини N".

Інцидент стався на вулиці Васляєва, біля спорткомплексу "Зорі".

Причиною конфлікту стала жінка, яка поскаржилася знайомому на свого співмешканця, який регулярно її б'є, забирає допомогу на їх спільну 7-місячну дитину, а також вкрав мобільний телефон.

Кожен з хлопців прийшов на зустріч з "групою підтримки": зібралися 3 людини з одного боку і 4 - з іншого. Розмова швидко переросла у сварку в ході якої один з учасників розборок підійшов до припаркованого поряд автомобіля "Мерседес" і повернувся з пістолетом. Перший постріл був зроблений в землю, а після слів "Що ти нас тут "стартовиком" лякаєш!", хлопець поранив у ногу одного зі своїх опонентів. Після цього він продовжив стрілянину. З машини вийшов його приятель, теж з пістолетом, і теж відкрив вогонь. Удвох вони зробили близько 10 пострілів, після чого сіли в "Мерседес" і поїхали.

В результаті було поранено двоє людей: один в ногу, другий - в обличчя (також йому розбили голову рукояткою пістолета).

Незабаром поліція виявила на тій же вулиці автомобіль і затримали одного з хлопців, які відкрили стрілянину. Пістолет він встиг викинути в сміттєвий контейнер, де його і виявили поліцейські. За попередніми даними це "травмат" на базі пістолета Макарова.

Раніше в Одесі чоловік відкрив вогонь по дітях.

Як повідомляв "Апостроф", в Борисполі поранили співробітницю міськради. Жінку госпіталізували до лікарні.