В Одесі викрадачі велосипеда потрапили в курйозну історію: фото "героїв"

В Одесі поліцейські затримали зловмисників, які викрали велосипед, вони намагалися втекти з місця крадіжки на громадському транспорті.

Про це повідомив відділ комунікацій поліції Одеської області у Facebook.

За словами правоохоронців, крадіїв було троє, потерпілий у подробицях розповів патрульним про їх вигляд та напрям, куди вони втекли.

"Патрульні затримали чоловіків, які, ймовірно, вчинили крадіжку велосипеда. Вдень патрульні отримали повідомлення про крадіжку у Київському районі міста. Заявник повідомив, що бачить як троє невідомих осіб викрадають велосипед. На місці події заявник надав детальний опис чоловіків та вказав напрямок їх руху", - зазначається в повідомленні.

Повідомляється, що задля затримки злочинців поліцейські були вимушені зупинити тролейбус. Всі крадії виявилися раніше судимими.

"На зупинці громадського транспорту, патрульні виявили трьох осіб, на яких вказав заявник. Чоловіки помітили інспекторів та швидко забігли до салону тролейбусу, тримаючи велосипед. Патрульні зупинили тролейбус та затримали вказаних громадян. На місце викликали слідчих. Як стало відомо, всі троє затриманих раніше судимі. Велосипед передали власникові", - додали правоохоронці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Одесі горе-грабіжник вкрав сумку у перехожого прямо перед поліцейською машиною. Пограбування правоохоронці зняли на камеру, перед тим як затримати грабіжника.