За день Україна втратила трьох бійців: фото і прізвища героїв

За вівторок, 10 березня, на Донбасі загинули троє українських військових.

Про це повідомив волонтер Микола Лазарович на Facebook-сторінці.

"10 березня, Україна втратила трьох своїх захисників: на фронті російсько-української війни загинули Андрій Ведешин, 1986 р. н., та Віктор Солтис, у шпиталі помер 23-річний Богдан Петренко, котрий 4 березня отримав важке поранення", - написав він, опублікувавши фото загиблих бійців.

Зокрема, 23-річний Богдан Петренко служив в Луганській області, в районі Золотого. Хлопця госпіталізували з важким пораненням голови в госпіталь Харкова. Там його прооперували, але, не дивлячись на всі зусилля лікарів, врятувати його не вдалося.

Крім того, в цей день ще дев'ять військових отримали поранення.

"Сім військових отримали поранення різного ступеня тяжкості, ще двоє захисників госпіталізували з бойовими травмами", - повідомили у вівторок, 10 березня, на Facebook-сторінці Операції Об'єднаних сил в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилося відео з місця жорсткого обстрілу позицій ЗСУ в районі Мар'їнки, після якого сталася пожежа.

Детальніше про те, до чого можуть призвести кадрові перестановки в Кремлі для України, читайте в матеріалі "Апострофа": Грабувати Донбас будуть інші: відставка Суркова запустила для України план "Б".