RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Суд виніс вирок харківським канібалам: фото і деталі історії

У Харкові винесли вирок батькові і синові, яких визнали винними в жорстокому вбивстві чоловіка і канібалізмі. Їхньою жертвою в 2018 році став колишній поліцейський.

Обидва обвинувачених отримали по 15 років позбавлення волі. Також вони повинні виплатити дружині і синові убитого трохи більше півмільйона гривень.

У матеріалах справи йдеться, що суд врахував в якості обтяжуючих обставин той факт, що обидва фігуранти були в стані алкогольного сп'яніння. Крім того, вину старшого вбивці пом'якшує той факт, що він був учасником АТО і травма під час служби в лавах ЗСУ.

Жахливе вбивство сталося 11 жовтня 2018 року. В цей день на вулиці Краснодарській, 173, виявили обезголовлений і понівечений труп чоловіка. У вбитого були відсутні ділянки м'яких тканин на грудній клітці, черевній порожнині, спині, стегні і гомілці. Крім того, була відсутня частина внутрішніх органів.

Пізніше поліція змогла затримати підозрюваних у розправі - ними виявилися 41-річний батько і 20-річний син. З'ясувалося, що вони запросили жертву додому, де у них зав'язалася суперечка. Після цього батько з сином убили екс-поліцейського, а потім склали людське м'ясо в каструлю і приготували.

Нагадаємо, що в Рівному до 12 років позбавлення волі засудили агента ФСБ Олега Смородінова, який визнав себе винним у вбивстві начальника відділу Рівненського слідчого ізолятора і колишнього бійця АТО Івана Мамчура.