RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Захопив ресторан і погрожував всіх підірвати: під Львовом стався моторошний інцидент, фото

У Винниках Львівської області стався моторошний інцидент - чоловік увірвався в ресторан і погрожував його підірвати гранатою.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в області.

Надзвичайна подія сталася близько 19:30, у той час у закладі проводились ремонтні роботи.

"Правоохоронці вжили всіх заходів, щоб не допустити вибуху... У ході спецоперації, близько 22:40 поліцейські затримали зловмисника, 27-річного львів'янина, в порядку ст. 208 КПК України. Зброї і боєприпасів при ньому не було. Незабаром суд обере затриманому запобіжний захід", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що в результаті інциденту ніхто не постраждав. На місці працювали експерти-вибухотехніки, спецназівці, кінологи, слідчо-оперативна група, а також патрульні поліцейські і рятувальники.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Краматорську зловмисник закрився в квартирі своєї знайомої і погрожував підірвати житло гранатою. У заручники він взяв 16-річну дочку жінки.