RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

У Києві дворічна дівчинка отруїлася алкоголем - мати навіть не помітила

У Києві в Подільському районі дворічна дівчинка отруїлася алкоголем.

Про це повідомляє Національна поліція Києва на своїй сторінці в Facebook.

За відомою інформацією, вчора, 21 липня, близько 17:00 в Подільське управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що з вулиці Нижньоюрківської госпіталізували 2-річну дівчинку з гострим алкогольним отруєнням. За вказаною адресою виїхали співробітники сектору ювенальної превенції.

"Ми встановили, що жінка разом з сусідами на кухні гуртожитку вживала спиртні напої. Її малолітня дочка перебувала поруч і випила алкоголь. Коли дитині стало погано, сусіди викликали лікарів. Ми відвідали лікарню і дізналися, що після отримання першої медичної допомоги дівчинці стало краще і зараз її здоров'ю нічого не загрожує", - розповів старший інспектор ювенальної поліції Подільського управління поліції Євген Пастухов.


Зібрані відомості зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Подільського управління поліції, а по відношенню до матері складено протокол за ч.1 ст. 184 (Невиконання батьками обов'язків по вихованню дітей) Кодексу України про адміністративне правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів громадян.

Крім цього, як повідомляють в поліції, інформація про цей випадок направлена в службу у справах дітей Подільської районної державної адміністрації для організації подальшої взаємодії та проведення профілактичної роботи з правопорушницею.

Як писав "Апостроф", в США мама, яка народила, маючи коронавірус, померла на апараті ШВЛ. Вона так і не змогла побачити свою новонароджену дочку.