RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

На Донбасі підірвалися троє бійців ЗСУ: перші подробиці

В суботу, 26 вересня, на Донбасі в районах проведення ООС троє українських військовослужбовців підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. З осколковими пораненнями різного ступеню важкості їх оперативно доправили до лікувального закладу.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу операції Об'єднаних сил на сторінці у Facebook.

26 вересня поблизу Оріхового під час пересування в межах взводного опорного пункту на невідомому вибуховому пристрої підірвалися троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил, вони отримали осколкові поранення різного ступеня важкості. Бійців оперативно доправили до лікувального закладу, де їм надали необхідну медичну допомогу.

Минулої доби російські окупанти тричі обстріляли позиції підрозділів ООС, що тримають оборону на Донбасі, чим порушили домовленості про припинення вогню. Бойовики стріляли зі станкового автоматичного гранатомета неподалік Новолуганського, зі стрілецької зброї – біля Верхньоторецького. Також вночі поблизу Авдіївки бойовики провокували українських військових поодинокими пострілами зі стрілецької зброї та підствольного гранатомета.

Як повідомляв "Апостроф", 23 вересня на Донбасі в районі населеного пункту Піски отримали осколкові поранення двоє українських військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил, підірвавшись на невідомому вибуховому пристрої.