RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Морський слон випадково "забрів" в центр міста - відео стало вірусним

Жителі прибережного чилійського міста Пуерто-Сіснес були здивовані, коли побачили, як центральними вулицями міста "бреде" величезний морський слон вагою до 2 тонн.

Про це пише The Guardian.

У місті, яке розташоване за 1500 км від столиці Сантьяго, діє комендантська година, а тому, тварина, зважаючи на відсутність людей, могла заблукати після того, як його викинуло на берег. На допомогу тварині прийшли поліцейські, військові і місцеві жителі. На величезного морського слона натягнули чорний брезент і відтягли його до моря.

Сержант чилійського військово-морського флоту Хосе Муньос, який брав участь в транспортуванні тварини до води, сказав, що морський слон встиг подолати кілька міських кварталів, перш, ніж його відправили в море.

Морські слони є одними з найбільших представників сімейства тюленів. Вони можуть досягати 6 метрів в довжину і важити до 4 тонн.

Відео рятувальної операції морського слона вже стало вірусним і продовжує ширитися соціальними мережами і ЗМІ.

Як повідомляв "Апостроф", житель британського міста Херефорд Роб Ренні зловив величезну акулу, довжина якої становить більше трьох метрів. Рибак переконаний, що його улов вдвічі перевищив рекорд Великої Британії, встановлений майже 50 років тому. Але стати новим рекордсменом він не зможе, оскільки відмовився дотримуватися встановлених правил.