RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Катування та жорстоке вбивство хлопця в Павлограді: в справі сплив вітчим його дівчини

Дівчина Ірина прокоментувала звіряче вбивство в Павлограді 3 січня її хлопця Олександра Журавльова.

Текст її заяви опублікували в телеграм-каналі "Х**вий Павлоград".

Дівчина відповіла на закиди тітки Олександра, що вона ховається від неї і не виходить на зв'язок. Дівчина зазначила, що хлопця не катували і петарду в роті не підривали, а просто жорстоко побили.


Також з'явилася реакція тітки Олександра Ольги на заяву Ірини.

"Хочу прокоментувати пост тієї, яку він любив, з якою жив, їв, спав і довіряв. Почну з того що люди, які "вдали" від вас - скидали вам гроші на їжу регулярно, люди які "вдали" від вас виростили цього хлопця і завдяки цим людям він не опинився в дитбудинку!.. Ці люди його підтримували не до повноліття, а до кінця його життя - ці люди були в шоці, коли він красивий, накачаний зв'язався з родиною наркоманів і закладчиц, але поважали його вибір і прийняли його!", - написала вона в своєму Instagram.

За її словами, в останній день свого життя Олександр дзвонив бабусі з телефону Ірини і говорив, що її проводжає. Тіло хлопця знайшли недалеко від будинку дівчини.

"І те, що ти пишеш, не маючи первинної експертизи на руках, яку маю я, що його тільки сильно побили, напрошується висновок, що всі твої слова - суцільна брехня! Ти можеш брехати про кодове слово, благо, що телефон записує розмови! але як ти поясниш те, що в той вечір він зв'язався з людиною, яка дала йому те, що знайшли у нього в кишені. Слідчий підтвердила вчора інформацію. Також по телефону він сказав цій людині (можна взяти роздруківку), що до тебе в будинок твого вітчима приїхав новий коханець і він пішов до вас. Оскільки вранці збирався тікати з міста, бо йому погрожували!", - розповіла тітка хлопця.

Вона також додала, з посиланням на слова експерта, що вбивця був імовірно з масивною печаткою, як у вітчима Ірини.

Як повідомляв "Апостроф", раніше тітка Олександра Журавльова висунула три версії вбивства хлопця.