RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Росіянки відзначилися "крадіжкою століття", використавши дитячу коляску: відео

У Санкт-Петербурзі дві жінки серед білого дня пограбували магазин спортивних товарів. Зловмисниці "замаскувалися" під матусь і складали награбоване до дитячого візка.

Про це повідомляє видання "Комсомольська правда".

Інцидент стався 27 листопада минулого року в одному з мережевих магазинів спортивних товарів. Злодійки вивезли з торгового залу у дитячому візку товарів на більш ніж 1,6 мільйона рублів.

"В поліцію Приморського району звернувся 39-річний представник мережевого магазину з продажу спортивного інвентарю. Чоловік розповів, що 27 листопада невідомі викрали з торгового залу, розташованого в будинку 5 по проспекту Випробувачів, велику кількість товарів. Збиток склав більше 1,6 мільйона рублів", - розповіли в головному управлінні МВС по Петербургу.

Правоохоронці почали розслідування і завдяки відеозаписам з камери спостереження в магазині викрили злодюжок. На кадрах видно, як жінки стоять між торговими рядами і швидко ховають в дитячу коляску куртки.

Підозрюваних у зухвалому пограбуванні затримали. Одна з них виявилася раніше судимою 33-річною мешканкою Московської області, що працює майстром з манікюру. Друга - безробітна 23-річна приїжджа з Кабардино-Балкарії.

Зараз обидві жінки знаходяться під вартою. Поліція вважає, що жінки з дитячою коляскою здійснили крадіжки і в інших районах міста.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі небайдужі громадяни змогли зловити злодія, а потім публічно його "покарали".