RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У Росії після корпоративу до 8 Березня група жінок виявилася під парканом, фото

В Омську сталася надзвичайна подія, в результаті якої загинула людина, ще двоє були госпіталізовані в медичний заклад.

Про це повідомляє Lenta.Ru.

Працівниці омського заводу "Омскшина" йшли з корпоративу, який проходив в місцевому ДК в честь заходів до святкування 8 березня, та стали жертвою впавшої бетонної стіни паркану. Інцидент стався з вини тепловоза, який виїжджав з території підприємства і випадково зачепив ворота. Жінки, які йшли з корпоративу, зупинилися, щоб дати тепловозу проїхати, в цей момент плита обрушилася на них і вбила одну зі співробітниць заводу.

На даний момент відомо, що прокуратура проводить наглядові заходи з метою з'ясувати всіх обставин події. Представники прес-служби Міністерства охорони здоров'я по регіону відзначили, що одна з пацієнток відчуває себе краще, після госпіталізації її відправили додому. Друга пацієнтка, яка також постраждала після падіння стіни, відчуває болі, у неї діагностували перелом гомілки, жінку залишили в медичній установі.

У 2020 році в Омську вже був подібний випадок. Тоді обвалилася стіна складів між Транспортним університетом і Будинком друку. На щастя, в результаті НП ніхто не постраждав.

Як писав "Апостроф" раніше, у Києві дівчина "погралася" на вулиці з пістолетом і випадково вистрілила.