RU  UA  EN

Понеділок, 30 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

29 вересня

Всі новини

На Донбасі п'яний водій збив двох дітей і чоловіка: подробиці і фото

В місті Покровськ Донецької області п'яний водій за кермом автомобіля скоїв ДТП, у якій загинув 45-річний чоловік та травмовано двох малолітніх дітей.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької обласної прокуратури на сторінці у Facebook.

1 травня 2021 року близько 19:30 23-річний мешканець м. Покровськ, перебуваючи за кермом автомобіля марки "Geely" у стані алкогольного сп’яніння заднім ходом наїхав кузовом автомобіля на двох малолітніх дітей та чоловіка, які знаходились на узбіччі.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 9-річний хлопчик та 13-річна дівчинка отримали забої, а 45-річний батько останньої – тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер у реанімаційному відділенні міської лікарні на другий день.

За фактом смертельної аварії правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо воно спричинило смерть потерпілого).

Як повідомляв "Апостроф", 2 травня в Росії сталася жахлива трагедія - в Курській області 6-річний хлопчик на смерть збив свою матір.