RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Під Рівним колесо від фури потрапило в пішохода і відірвало йому руку - чоловіка врятувати не вдалося: фото

У місті Березне Рівненської області, у четвер, 17 червня, від фури, яка перевозила дрова, відірвалося колесо і полетіло в пішохода. Йому відірвало руку, медики боролися за життя чоловіка, але він помер у лікарні.

Про це повідомляє поліція області.

Відзначається, що під час руху у вантажівки "УРАЛ" сталася розгерметизація колеса, воно полетіло в пішохода, який йшов тротуаром в попутному напрямку. На місце прибули медики, які діагностували у потерпілого травматичну ампутацію руки і госпіталізували його.

У лікарні були проведені необхідні реанімаційні заходи, проте врятувати життя 45-річного місцевого жителя не вдалося, він помер від отриманих травм.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

За кермом вантажівки був 40-річний житель Березне, огляд на стан сп'яніння показав, що в момент трагедії він був тверезим.

Як повідомляв "Апостроф", 21 березня, у Львові кришка люка з-під коліс автомобіля вилетіла в напрямку зустрічної смуги і влетіла в інше авто. Вона пробила лобове скло машини і потрапила в дитину, яка сиділа на передньому сидінні. Від удару вона загинула на місці.