RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Під Хмельницьким коп влаштував ДТП, де загинули батьки з дитиною: йому загрожує значний термін

У Хмельницькій області, де сьогодні затопило місто через ливні та гради, поліцейський на елітному авто спричинив ДТП, у якому загинула ціла родина з маленькою дитиною.

Про це повідомляє прес-центр Державного бюро розслідувань.

Увечері 1 серпня поблизу села Заруддя Хмельницького району правоохоронець на елітному авто виїхав на зустрічну смугу. Там він зіштовхнувся з іншим автомобілем, у якому знаходилося подружжя та їхня 2-річний син. Вся сім’я загинула на місці події.

Сам поліцейський не постраждав, його затримали. Перевірка показала, що він не був у стані алкогольного сп'яніння. Винуватець ДТП працював інспектором патрульної поліції Хмельницького районного управління.

“Попередня кваліфікація правопорушення: порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років”, - йдеться в повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що п'яний поліцейський з Києва влаштував смертельну ДТП у Вінницькій області.