RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Рівному підліток у всіх на очах намагався вбити жінку: відео нападу і можлива причина

У вівторок, 31 серпня, в Рівному двоє 15-річних підлітків напали на жінку в той час, як вона йшла по тротуару. Жінку госпіталізовано, причини злочину залишаються невідомими.

Відео з камер спостереження опублікував телеканал ITV.

Примітно, що лише один з братів-близнюків завдавав ударів. При цьому другий йому не заважав.

42-річну жительку Рівного з непроникаючими ножовими пораненнями госпіталізували в лікарню.

Причини злочину залишаються невідомими, оскільки зловмисники нічого не викрали.

Варто зазначити, що підліток завдавав ударів в спину, коли потерпіла не могла його бачити. У виданні "РадіоТрек" помітили, що він робив це досить "кінематографічно".

На думку журналістів, братів змусили вчинити злочин відеоігри. Також вони припускають, що це був замах на вбивство на замовлення.

"Одна з версій скоєного - підлітки дивилися заборонені фільми, де присутня певна жорстокість, і захотіли випробувати щось подібне самі", - сказав начальник Рівненського районного управління поліції Роман Штебе.

Як повідомляє Національна поліція Рівненській області, правоохоронці затримали лише одного з підлітків, того, що безпосередньо завдавав удари. Поки брат затриманого проходить як свідок. Підлітки виховуються у повноцінній і благополучній родині та раніше не потрапляли в поле зору поліції.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідчі планують провести ряд експертиз, в тому числі судову психолого-психіатричну.

Раніше ми писали, що в Луганській області з'явився маніяк, який вчинив щонайменше два жорстоких вбивства. Однією з жертв він відрубав руки.