RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Жінка прийшла додому через 4 місяці після свого похорону: подробиці неймовірної історії

На Волині жінка, яку вважали мертвою чотири місяці та вже "поховали" родичі, повернулася додому з психлікарні.

Про це повідомляє "Сегодня".

Так, Валентина Рижко зникла безслідно, незабаром знайшли на місцевому звалищі тіло жінки, яка була схожа на зріст і одягом. Рідні Рижко заявили, що впізнали тіло, тому поліцейські не стали проводити ДНК-експертизу.

Через чотири місяці подзвонили з місцевої психіатричної лікарні і повідомили, що у них числиться зникла Валентина. У неї психічний розлад і вона не могла розповісти медпрацівникам нічого про себе.

"Минуло чотири місяці - я говорю, що є син і невістка в Облапах. Мати і брат в Грушівці. Тоді мене знайшли", - сказала зникла жінка.

Зараз вона живе з мамою, сім'я звернулася до райсуду для відновлення документів, найближчим часом Валентина отримає паспорт, а запис про смерть анулювали.

Правоохоронці відновили справу про смерть непізнаної жінки, яку помилково поховали родичі Валентини. На даний момент поліція провела ексгумацію і взяла біологічні зразки, які порівняють з даними бази зниклих безвісти. А на могилі похованої непізнаної жінки стоїть табличка "Невідома особа жіночої статі".

Фото: segodnya.ua

Нагадаємо, у Росії п'яний 19-річний хлопець випадково заснув у труні та прокинувся знаменитим. З собою у нього чомусь були вісім рулонів туалетного паперу і банка варення.