RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Били стільцем по голові: моторошні деталі загибелі дівчинки на Закарпатті

У селі Паладь-Комарівці під Ужгородом п'яний вітчим забив 10-річну прийомну доньку до смерті. Він регулярно бив її і відправляв в магазин за випивкою.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу "Перший".

Напередодні трагедії рідний батько дівчинки заявив в соціальні служби про те, що його дочка Майя виховується в неналежних умовах.

За словами сусідки Ібої Яцко, вітчим жорстоко побив дитину стільцем з цвяхами, розбивши дівчинці голову. Після цього її поклали в ліжко і тільки вранці викликали поліцію.

Жінка додала, що вітчим регулярно вживав алкоголь і відправляв за випивкою дітей. Якщо їм не давали алкоголь в магазині, чоловік бив їх. Крім Майї у матері ще троє дітей від різних чоловіків.

Сусіди розповіли, що через побої дівчинка часто тікала з дому. Напередодні її смерті вони бачили, що вона біжить голою на місцеве кладовище. При цьому Майя багато допомагала батькам по господарству.

Після трагедії 5-річну дівчинку, сестру Майї, забрала її бабуся, а ще двох дітей госпіталізували в Ужгородську лікарню разом з мамою. У неї також виявили сліди побиття.

Раніше "Апостроф" розповідав, як діяти і куди звертатися, якщо ви стали жертвою домашнього насильства.