У Росії хлопець скинув із балкона двох дівчаток: фото та деталі трагедії

У неділю вранці, 31 жовтня, в Республіці Тива (місто Кизил, Росія) сталася НП. Поліцейські виявили двох неповнолітніх дівчаток, 9 та 14 років, із множинними травмами. Молодша померла на місці, а старша – у лікарні.

Про це повідомляє прес-служба поліції у Республіці Тива.

У місті Кизил біля будинку на вулиці Лопсанчапа знайдено дві неповнолітні сестри. За підозрою у вбивстві затримано раніше засудженого 23-річного уродженця Тес-Хемського району, який винаймав кімнату в їхній квартирі. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за кількома статтями Кримінального кодексу України. Наразі з ним ведуться слідчі дії.

За даними Telegram-каналу Shot, мама вбитих дівчаток виховувала їх одна. Жінка змушена була працювати вночі у місцевому кафе, щоб забезпечити сім'ю. Також вона здавала кімнату 23-річному уродженцю Тес-Хемського району Очуру Санчату (на фото).

У підозрюваного стався конфлікт із дітьми, нібито діти сильно галасували. Незабаром він розлютився і скинув їх з балкона. Також наголошується, що в сусідній кімнаті спала ще одна дочка, але її він не зачепив.

У поліції зазначили, що порушено кримінальну справу за пунктами "а, в" частині 2 статті 105 КК РФ ("Убивство двох осіб").

Раніше ми писали про те, що у Сумах убили активіста "Правого сектора" Олександра Іванину з позивним "Друг Боксер". За попередніми даними, його застрелили просто на очах у його дружини.