RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

На Донбасі маршрутка з пасажирами вилетіла із траси: фото смертельного ДТП

У вівторок, 14 грудня, в Старобільському районі, недалеко від села Оріхове, Луганської області перевернувся пасажирський мікроавтобус.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Дорожньо-транспортна пригода відбулася о 6:40 ранку на трасі Чугуєв-Мілове. За попередніми даними, через ожеледицю на дорозі водію маршрутного автобусу не вдалося впоратися з керуванням і авто вилетіло на узбіччя і перекинулося.

Внаслідок аварії загинув один пасажир маршрутки, інші семеро осіб, враховуючи водія, отримали тілесні ушкодження. Двох пасажирів доправили до лікарні, іншим постраждалим надали допомогу на місці події.

На місці події продовжують працювати співробітники поліції та екстрених служб.

Аби уникнути аварій та небезпечних ситуацій, Департамент муніципальної безпеки дав важливі поради водіям щодо керування авто в цей період:

  • потрібно дотримуватися швидкісного режиму, дистанції та відмовитися від ризикованих маневрів, які за несприятливих погодних умов можуть призвести до створення аварійних ситуацій;
  • при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ потрібно знижувати швидкість до мінімуму;
  • не забувати увімкнути габаритні вогні чи протитуманні ліхтарі;
  • в умовах погіршення погодних умов із інтенсивним випадінням снігу та ожеледицею на дорогах не варто використовувати автотранспорт із літніми шинами.

Раніше ми писали, що на Прикарпатті пасажирський потяг протаранив авто, внаслідок чого загинули люди.