RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

На заході України сталися дві серйозні аварії із фурами: відео

Сьогодні, 1 лютого, в Україні сталося одразу дві аварії за участі вантажівок у двох західних областях. На Львівщині на трасі "Київ-Чоп" зіткнулися дві машини, через що дорогу залило горілкою та усипало склом, а на Тернопільщині на дорогу з перевернутої фури повипадали свині.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

У Львівській області, поблизу села Запитів, сталася ДТП за участі двох вантажівок, що їхали у напрямку до Львова - вони зіткнулися. Одна з них перевозила горілку, а інша - вікна. Водій фури, що віз алкоголь, нарікає на несправність авто та говорить, що в нього відмовили гальма. У наслідку, фура з горілкою врізалась у вантажівку з вікнами. Аварія обійшлася без постраждалих, проте вантажі не вдалося зберегти.

На Тернопільщині під час ще однієї ДТП жертвами стали свині. Вантажівка злетіла у кювет та перевернулась на бік, коли їхала об'їзною дорогою біля Кремінця. На той час у причепі було приблизно 200 свиней.Тварин викинуло на дорогу. Загинуло 40 свиней, а інші почали вискакувати з причепа та бігати трасою. Їхній ковток волі тривав недовго: вже скоро їх забрала інша фура.

Раніше "Апостроф" повідомляв про смертельну ДТП на Прикарпатті, у якій згорів водій авто.