RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Дівчина та троє хлопців загинули у ДТП під Черкасами: фото та усі деталі про жертви

Четверо людей загинули у ДТП на Черкащині в неділю, 30 січня. Єдиного, хто вижив, доставили в реанімацію.

Про це повідомляє Obozrevatel.

За словами правоохоронців, автомобіль ЗАЗ злетів з дороги та врізався у дерево у селі Будище під Черкасами. В аварії загинули троє мешканців села, а четвертим виявився мешканець сусіднього села Тубильці – всім було від 20 до 32 років.

" Славику Шевченку було 32 роки, він із Тубильців. Вони, мабуть, вирішили його туди підвезти. А потім уже їхати по будинках у Будище. Але не доїхали", - зітхає мешканка села.

В'ячеслав Шевченко

Ще один загиблий працював на птахофабриці – 21-річний Максим Верховський. Він недавно повернувся з армії, де служив прикордонником.

Максим Верховський

У день свого народження загинув Володимир Зюбанов. Йому виповнилося 24 роки. Після закінчення школи він вступив до Черкаського політехнічного технікуму, а потім працював на будівництві в Черкасах.

Володимир Зюбанов

У ДТП загинула і дівчина – Анастасія Кириленко. Сама Анастасія із Черкас, її родина купила у селі Будище дачний будиночок. Дівчина приїхала на вихідні до подруги.

На даний момент у реанімації знаходиться 25-річний Денис Коваль. Жителі села та студенти Черкаського національного технологічного університету збирають гроші на лікування.

Нагадаємо, неподалік Черкас легковик врізався в дерево. Внаслідок зіткнення авто зім'яло. Тіла загиблих деблокували рятувальники.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві на Кільцевій дорозі в жахливій ДТП загинула жінка-водій.