RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

"Відрядження окупилося": окупант по телефону розповів про награбоване в українців - запис

У черговій перехопленій СБУ розмові окупантів рашист просить у співрозмовника подивитися ціни на комп'ютерні деталі, викрадені з дому українців, і радіє здобичі.

Запис розмови опублікували у Telegram-каналі Служби безпеки України.

Зазначається, що окрім непоправної фізичної, моральної та психологічної шкоди громадянам України, орки не соромляться мародерствувати, грабувати будинки українців та радіти своїм "здобуткам", сподіваючись розбагатіти на цьому.

Так, окупант із розмови просить дізнатися рідних, за скільки можна продати крадену відеокарту, материнську плату і процесор від ком'ютера. Відповідь його задовольнила настільки, що він зробив висновок: "В принципі, це відрядження мене окупило".

У кінці розмови рашист, який надихнувся легкою можливістю "розбагатіти", заявив своїй дружині, що він "піде зламувати квартири, нах*й. Висоток тут дох*я, десятиповерхових, нах*й. Буде зламувати дома".

Раніше ми публікували аудіоперехоплення розмови із солдатом РФ, який жаліється своїй дівчині, що їх відправили на війну як гарматне м'ясо і він не хоче їхати на місце призначення.