Пушилін втік із Донецька та записав "дорожнє" відео

Ватажок проросійських бойовиків Денис Пушилін на тлі успішного контрнаступу Збройних сил України записав відеозвернення до жителів Донбасу.

Відповідний ролик колаборант опублікував у своєму Telegram-каналі.

Примітно, що відеозвернення Денис Пушилін записав у салоні автомобіля, який прямував у невідомому напрямку.

Ватажок бойовиків заявив, що в Лимані, який був звільнений підрозділами ЗСУ, спостерігається "складна ситуація". За словами Пушиліна, він залишається на зв'язку з окупаційними адміністраціями та колаборантами, і найближчим часом не планує висвітлювати бойові дії, оскільки це може "нашкодити" військам ЗС РФ.

"Ситуація там (у Лимані - ред.) залишається досить складною - як і в низці інших населених пунктів на півночі області. Проте я залишаюся на зв'язку з місцевими адміністраціями, екстреними службами та нашими підрозділами", - продовжив Пушилін, записуючи ролик в салоні автомобіля.

Під час відеозвернення ватажок бойовиків не уточнив, куди саме він прямує. Тому не виключено, що Денис Пушилін вирішив втекти з окупованого Донецька на тлі успішного просування ЗСУ.

Також читайте матеріал "Апострофа": ”Контрнаступ ЗСУ та звільнення низки населених пунктів Харківщини та Донбасу: актуальна карта”