RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Федоров: двоє поранених внаслідок масованих обстрілів Запорізької області

Впродовж минулої доби Росія завдала понад 400 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області – в результаті масованих атак постраждало двоє жінок, фіксували руйнування щонайменше 8 будинків та об'єктів інфраструктури.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров в Telegram-каналі.

Він написав про те, що впродовж минулої доби російські окупаційні війська завдали 429 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області. В результаті ворожих обстрілів Василівського та Пологівського районів поранення отримало двоє жінок.

Федоров зауважив на тому, що війська РФ здійснили авіаційні удари по П’ятихатках та Роботиному, також фіксували 13 обстрілів з РСЗВ, що накрили Новоданилівку, Новоандріївку, Роботине та с. Гуляйполе.

"175 БпЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоандріївку та Успенівку", – пише голова Запорізької ОВА.

Крім того, Росія завдала 239 артобстрілів по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного, Новоданилівки, Малинівки та Біленького (Пологівський район).

За повідомленнями голови ОВА Федорова, надійшло 8 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Раніше ми також писали, що на Запоріжжі внаслідок чергового обстрілу пошкоджений об'єкт критичної інфраструктури.