RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Росія атакувала Одещину: цілились в припортову інфраструктуру та житловий будинок

В ніч на 24 липня Росія здійснила атаку по Ізмаїлу на Одещині. Унаслідок нічного удару безпілотниками пошкоджено портову інфраструктуру, а також багатоквартирний п'ятиповерховий будинок.

Матеріал підготував "Апостроф".

Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер в Telegram-каналі повідомив, що вночі противник атакував ударними безпілотниками Ізмаїльський район Одещини.

"Під прицілом росіян була припортова інфраструктура та багатоквартирний житловий будинок", - вказує він.

За словами очільника ОВА, троє людей отримали поранення: "Двоє з них шпиталізували у стані середнього ступеня важкості, ще одна постраждала отримала медичну допомогу на місці".

Також Кіпер зауважує на руйнуваннях декількох будівель припортової інфраструктури. Пошкоджено 3 вантажних автомобілі: "На місці спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували співробітники ДСНС. Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян проти цивільного населення Одещини".

Ізмаїльська районна державна адміністрація повідомляла, що внаслідок нічної атаки відбулося влучання у житловий п’ятиповерховий будинок в м. Ізмаїл, виникло часткове руйнування вікон, сходової клітини та фасадної частини 5-ти поверхового житлового будинку без загоряння: "Госпіталізовано 3 особи".

В місцевих Telegram-каналах показували відео влучання у житловий будинок


Нагадаємо, раніше "Апостроф" також писав, що в ніч на середу, 24 липня, під час атаки на Ізмаїл (Одеська область) на територію Румунії начебто залетів російський "шахед".