RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

В Офісі Генпрокурора пояснили, куди в Сумах поцілили росіяни

В ніч на 30 серпня, Росія здійснила авіаційний удар по цивільній інфраструктурі в Сумах - удар прийшовся по підприємству з виготовлення пакування для дитячого харчування. Від отриманих поранень одна жінка загинула.

Матеріал підготував "Апостроф".

В Офісі Генерального прокурора повідомляють, що Росія здійснила авіаудар по підприємству у Сумах, яке виготовляє упаковки для дитячого харчування: "За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)".

Зауважують, що по цивільній інфраструктурі м. Суми росіяни вдарили близько 01:30 ночі. В результаті пошкодження отримало підприємство, яке займається виготовленням упаковки для дитячого харчування, соків, побутової хімії тощо. Тривала ліквідація наслідків пожежі.

Попередньо було відомо (станом на 09:39 - "Апостроф"), що дев’ятеро людей отримали поранення. Проте в прокуратурі області уточнили дані, зазначивши: 1 загибла та 8 поранених. Від отриманих поранень під час авіаудару по Сумах 30 серпня 2024 року 48-річна жінка померла в лікарні

Як повідомляв раніше "Апостроф", в ніч на п'ятницю, 30 серпня, Росія завдала авіаційного удару по Сумах, внаслідок чого виникла пожежа. Кілька мікрорайонів міста затягнуло димом. Мешканців просили щільно зачинити вікна та двері і по можливості не виходити із на вулицю до повної ліквідації пожежі