RU  UA  EN

Середа, 2 жовтня
  • НБУ:USD 40.90
  • НБУ:EUR 45.25
НБУ:USD  40.90
Суспільство

Новини

2 жовтня

Всі новини

Атакують все, що рухається: у Херсоні росіяни скинули вибухівку на маршрутку

В середу, 2 жовтня, російські окупаційні війська дронами атакували громадський транспорт у Херсоні. Внаслідок цього одна жінка загинула, ще кілька людей отримали поранення. Через те, що росіяни "атакують все, що рухається", деякі маршрути громадського транспорту вимушено скоротять.

Про це пише начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

За його словами, ворог скинув з безпілотника вибухівку на маршрутку:

"Чергова атака ворожих дронів на громадський транспорт у Херсоні. Цього разу російські окупаційні війська скинули з безпілотника вибухівку на 17-й автобус. Цей маршрут обслуговує КП "Херсонкомунтранссервіс"".

Відомо, що на момент обстрілу у салоні було 20 пасажирів, які їхали в Антонівку: "Один чоловік отримав поранення".

Пізніше він уточнив актуальну інформацію, зауваживши, що 69-річна жінка отримала травми, несумісні з життям.

Внаслідок атаки ворожого безпілотника на 17-ту маршрутку також ушпиталили ще одну постраждалу: "54-річна жінка отримала мінно-вибухову травму. Лікарі продовжують її дообстежувати".

В контексті цього Мрочко звернувся до місцевих мешканців із попередженням про зміни в русі деяких маршруток:

"До уваги жителів Херсона! Через високу активність ворожих дронів, які атакують будь-яку ціль, що рухається, скорочено 5-й і 38-й маршрути. Тепер кінцева зупинка — площа Чорновола. 17-й маршрут тимчасово не працює. Автобус, який його обслуговував, отримав пошкодження внаслідок скиду вибухівки з безпілотника".

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав, що росіяни вдарили по центру Херсона, де знаходиться ринок. Під ударом опинилися торгівельні точки, де зранку херсонці купляли чи продавали продукцію.