RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Тільців чекає підступний день, а Стрільців - кохання

Хочете знати, що на вас чекає завтра, у вівторок, 5 березня? 29 місячний день несе стреси і небезпечні бажання. Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли, як уберегти себе в цей період. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому буде хотітися любові, кому варто змінити обстановку, а хто повинен добре продумати бюджет.

Овен

Сьогодні у вас може з'явитися прагнення до популярності, уваги та розваг. Можлива приємна зустріч зі старими друзями, не втрачайте її. Також це сприятливий день для домашніх клопіт, сім'ї та дітей. Також велика ймовірність віщих снів, приділіть їм увагу.

Тілець

Цей день може виявитися досить підступним, в тому плані, що ваша емоційна стабільність може сильно похитнутися. Також варто звернути увагу на матеріальне становище, воно зараз може опинитися під ударом. Ідеальним рішенням буде провести день в спокої і умиротвореннi.

Близнюки

Не потрібно ігнорувати навіть найменші сигнали з боку здоров'я. Зараз ваш організм сам підкаже, що йому потрібніше. Прогуляйтеся на свіжому повітрі і не перевантажуйте себе роботою.

Рак

Сьогодні вами керує спонтанність, тому будьте обережні у прийнятті важливих рішень. Якщо не зможете впоратися з власним авантюризмом, ризикуєте опинитися в боргах і навіть втратити значну частину фінансів.

Лев

Сьогодні ви можете бути необережні і неуважні, відкладіть відвідування людних місць і вирішення важливих питань. Приділіть увагу родині і давно запланованим справам, і не наривайтеся на ризик.

Діва

Зірки обіцяють вам фінансове поліпшення, варто скористатися цим на благо ближніх. Зробіть подарунок комусь із рідних і друзів, це позитивно позначиться на вашому власному настрої. Також велика ймовірність корисних знайомств, тому будьте привітні й товариські.

Терези

Вас може дуже сильно тягнути до обжерливості. Це нормально, але занадто захоплюватися шкідливою їжею не варто. Краще побалуйте себе фруктами або свіжим соком. В крайньому випадку, дозвольте собі щось дуже шкідливе і смачне, але в невеликих кількостях.

Скорпіон

Весь день вас може не залишати відчуття стресу. Тому зараз ви будете особливо конфліктні. Враховуйте це у спілкуванні з людьми, адже вас легко буде вибити з колії і спровокувати на скандал.

Стрілець

Варто задуматися про досягнення наміченої мети в найкоротші терміни. Зараз ваш успіх повністю залежить від вас, як в робочій сфері, так і на любовному фронті. Будьте рішучіше і не бійтеся діяти впевнено і стрімко.

Козеріг

Вам буде хотітися кудись випустити свій негатив, тому постарайтеся направити його в корисне русло. Займіться спортом або направте енергію на завершення робочих планів. З близькими людьми варто бути уважнішими, зараз їм може не вистачати вашого тепла.

Водолій

Уникайте поривів ревнощів і бажання влаштувати скандал. Якщо вас щось турбує, просто поговоріть про це. Зараз ваші проблеми не більше ніж просто вигадки. Придивіться і помітите, що ви самі себе накрутили.

Риби

Ви можете опинитися під хвилею критики з боку знайомих або начальства. Не сприймайте її надто близько до серця. Краще подумайте і витягніть з неї корисні поради на майбутнє.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.