RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Гороскоп на 6 березня: багато роботи у Раків і велика кількість компліментів у Козерогів

Сьогодні - 30 місячний день, гарний час для нових занять і завершення старих справ. Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли, як використовувати цей час з користю. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кому буде легко добитися успіху, хто зможе знайти спільну мову з колегами, а кому варто розмежувати робочі та особисті стосунки.

Овен

У першій половині дня не варто займатися реалізацією давніх планів. Але ближче до полудня ситуація зміниться і час стане сприятливим для будь-яких справ. Приділіть увагу здоров'ю і спілкуванню з близькими.

Тілець

День буде складатися вдало, але вам варто проявити обережність. Велика ймовірність початку службового роману. Це може негативно позначитися на вашій репутації.

Близнюки

Хороший день для поїздок і відпочинку. Варто зайнятися читанням корисної літератури, саморозвитком, можна відправитися на шопінг. Зроблені в цей період покупки будуть довго вас радувати.

Рак

Ймовірно у вас з'явиться велика кількість незапланованої роботи. Але внутрішня рівновага допоможе вам швидко з усім впоратися. Не дозволяйте нікому псувати вам настрій.

Лев

Хороший період для того, щоб завоювати симпатію людей, які раніше були до вас байдужі. Також вам будуть легко даватися переговори і публічні виступи. Варто попрацювати над своїм іміджем, на нього зараз будуть часто звертати увагу оточуючі.

Діва

День буде вдалим у всіх аспектах. Здоров'я вас приємно порадує, також почнуть здійснюватися давні плани. Варто підтримувати в собі оптимізм. Якщо зможете налаштуватися на позитивну хвилю, удача пробуде з вами ще дуже довго.

Терези

У вас вийде знайти спільну мову з колегами, з якими раніше ви ніяк не могли домовитися. Варто зайнятися складними справами, вони будуть даватися вам легше, ніж зазвичай. Сприятливий день для вирішення давніх проблем.

Скорпіон

Не варто змішувати робочі і особисті взаємини, це може негативно позначитися як на особистому житті, так і на вашій кар'єрі. Варто приділити час побутовим питанням та відволіктися від емоційних перепадів.

Стрілець

Сьогодні вище самопочуття буде на висоті. Тому сміливо беріться за активні заняття. Доброю ідеєю буде зайнятися спортом або відправитися на прогулянку.

Козеріг

Вірогідне отримання хороших новин від людей, про яких ви сильно турбуєтеся. Вам буде легко налаштуватися на позитивну хвилю, також ви можете почути чимало компліментів на свою адресу.

Водолій

Сьогодні вам варто прислухатися до вашої інтуїції, вона підкаже, як правильно діяти. Також день буде хорошим для прийняття різних рішень, які залежать безпосередньо від вас. Не бійтеся висловлювати людям свої припущення, так ви отримаєте більше важливих відповідей.

Риби

Перша половина дня буде набагато вдаліше другої, тому займіться важливими справами до обіду. Увечері краще просто відпочити і дозволити організму насититися необхідною енергією.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.