Гороскоп на 7 березня: Терези можуть оступитися, а Рибам не можна втрачати голову

Сьогодні - 2 місячний день, гарний час для нових занять і завершення старих справ. Це гарний час, але трохи небезпечне. Що вас чекає 7 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому буде легко заробити, хто зможе розслабитися і відпочити, а кому варто бути максимально уважним.

Овен

Ваші комунікативні навички будуть на висоті, тому сміливо призначайте будь-які зустрічі. Також не зайвим буде вирішити накопичені робочі питання, в цей день вам це дасться досить легко.

Тілець

Інтуїція може вас підвести, тому не дійте спонтанно. Велика ймовірність здійснення найрізноманітніших помилок. Продумуйте все ретельно і акуратно.

Близнюки

Ви можете швидко домогтися успіху, використовуйте це на особистому і робочому фронтах. Тільки не робіть того, про що можете потім пошкодувати. Також не забувайте, що у оточуючих людей теж є почуття.

Рак

Це ваш день у всіх відносинах. Все буде немов саме йти до вас в руки. Закрийте давні ділові плани, організуйте важливу зустріч. Можете навіть спробувати домогтися стрімкого кар'єрного росту.

Лев

У першій половині дня Фортуна буде на вашому боці, скористайтеся цим, щоб закінчити намічені справи і закрити важливі питання. У другій половині краще зайнятися чимось спокійним.

Діва

Ваше чарівність не залишить нікого байдужим. День допоможе вам налагодити спілкування з близькими. Взагалі, зараз починається дуже сприятливий для вас період у всіх сферах. Тримайте курс і зможете зробити його ще краще.

Терези

В цей день вам краще думати, а не робити. Прорахуйте все стратегії, пропишіть ваші плани, але не дійте спонтанно. Будьте обережні в прийнятті рішень, так як можете легко оступитися, якщо будете діяти необдумано.

Скорпіон

Скорпіонам варто відкласти важливі справи. Весь день вас можуть супроводжувати найрізноманітніші складні ситуації, але вам вдасться знайти з них вихід, якщо ви будете діяти послідовно.

Стрілець

Займіться тим, що вмієте по-справжньому добре. І не шкодуйте сил, тоді ви зможете швидко досягти вражаючих результатів. Якщо хочете спробувати щось нове, можна почати це вже зараз.

Козеріг

Ви зможете легко впоратися з діловими питаннями, також на особистому фронті справи підуть в гору. Ваш обранець буде приємно вас радувати, домашнє вогнище стане тепліше. Але не забувайте підкидати в нього дрова.

Водолій

Ви звикли відстоювати свою позицію, але іноді потрібно йти на поступки. Не будьте занадто категоричні і зможете домогтися набагато більшого. Також не варто надмірно себе критикувати, ваша тяга до досконалості може бути гіпертрофована.

Риби

Саме час почати імпровізувати. Не бійтеся діяти імпульсивно, ваше серце підкаже вам вірний шлях. Не втрачайте голову, але і не зачиняйтеся від раптових поривів і ідей.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.