RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Гороскоп на 12 березня: конфлікти у Дів і фінансові втрати у Близнюків

Сьогодні 7 місячний день - час вдалих угод і матеріальної стабільності. Хочете знати, що вас чекає 12 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто зайнятися серйозними покупками, кого чекає прибуток, а кому треба трохи заощадити.

Овен

Вам буде легко спілкуватися з людьми і відстоювати свою точку зору. Ви зможете домогтися багато чого, якщо будете діяти стратегічно. Також можливий прибуток, не втрачайте шансу добре заробити.

Тілець

Зараз вам не можна поспішати, не робіть нічого, що не було обдумано заздалегідь. Будь-яка імпровізація в цей період повинна бути дуже чітко виважена, інакше великий ризик зіпсувати все. Це стосується як роботи, так і особистого життя.

Близнюки

Зараз можливі сильні фінансові втрати, але це добре. Можливо ви витратите велику суму на дійсно корисне придбання. В такому випадку, невелика нестабільність окупиться зовсім скоро.

Рак

Вам варто бути обережними у всьому, що стосується витрат. Зараз ви легко можете не розрахувати свої сили і залишитися ні з чим. Доброю ідеєю буде записати ваші витрати і дотримуватися списку.

Лев

Вам не варто занадто багато часу приділяти роботі та фінансам. Краще подумайте про близьких людей або творчість. Все, що змушує вас посміхатися, зараз буде дуже корисним, як морально, так і фізично.

Діва

У цей день ви можете бути особливо конфліктні. Постарайтеся контролювати пориви свого настрою і не вихлюпувати його на оточуючих. Якщо зрозумієте, що стримуватися важко, дистанціюється від близьких, посидьте у себе в кімнаті, почитайте книгу.

Терези

Ініціатива сьогодні буде вашим другом, дійте і не робіть кроків назад. Чим сміливіше ви будете, тим більшого зможете досягти. Варто також виконати дані нещодавно обіцянки, інакше вони стануть для вас тягарем.

Скорпіон

Не надто багато плануйте, тоді все вийде. День буде спокійним і приємним, якщо ви самі не будете його ускладнювати. Постарайтеся не перенапружуватися і нехай все просто йде своєю чергою.

Стрілець

Вам варто більше довіряти, як оточуючим вас людям, так і своїм почуттям, інтуїції і знанням. Зараз ваша надмірна обережність може сильно вам нашкодити.

Козеріг

Цей день буде плідним і цікавим. Не упускайте можливості розширити свій кругозір, намагайтеся бути активні і не лінуйтеся. Також гарною ідеєю буде розпланувати майбутній відпочинок.

Водолій

Зараз великий шанс укладення вигідних угод. Також Водоліям варто прислухатися до інтуїції, вона зараз підкаже найвірніші рішення. Будьте готові до тривалих і продуктивних переговорів.

Риби

У цей день все буде досить гладко. Тому можна сміливо розслабитися і плисти за течією. Вирішіть повсякденні завдання, розподіліть свою роботу і насолоджуйтеся.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.