RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Гороскоп на завтра: фінансові проблеми у Дів і надлишок уваги у Риб

Завтра 8 місячний день, гарний час для поїздок і планування. Хочете знати, що вас чекає 13 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто приділити час роботі, кого чекають успіхи, а кому не варто поспішати з прийняттям рішень.

Овен

Хороший день для вирішення фінансових питань, також можна спробувати розібратися з робочими проблемами, які давно висять у повітрі. Вам варто проявити свої кращі якості, в цей період вони будуть особливо загострені.

Тілець

Вам доведеться проявити рішучість, хоч це буде і непросто. Докладені зусилля окупляться зовсім скоро. Не варто піддаватися своїм слабкостям, вони намагаються утримати вас від кроку вперед.

Близнюки

Вас чекають численні провокації, тому зберігайте тверезий розум. Дивіться на все холодно і розсудливо, багато хто буде намагатися збити вас з пантелику. Якщо зможете зорієнтуватися, оберне ситуацію в свою користь.

Рак

Зараз вам не варто ризикувати, постарайтеся відкласти вирішення важливих питань і прийняття рішень. Краще залишатися якийсь час в тіні, щоб накопичити побільше сил і ретельно продумати всі наступні кроки.

Лев

У цей період можливі розбіжності з керівництвом. Постарайтеся не йти на конфлікт, тримайте нейтралітет і зберігайте спокій. Варто зайнятися чимось заспокійливим, щоб максимально отклечься від емоційних стрибків.

Діва

На цьому етапі ваші фінанси можуть почати від вас вислизати. Розподіліть витрати і уважно стежте за прибутком. Обережність - головний союзник в цей період. Не поспішайте і не приймайте імпульсивних рішень.

Терези

Щоб нічого не зіпсувати, постарайтеся нічого не чіпати. Серйозно, просто не беріться зараз ні за що важливе, так буде спокійніше і вам, і оточуючим. Фортуна повернеться дуже скоро, але поки що краще відійти в сторону і просто поспостерігати за подіями.

Скорпіон

Настрій буде сильно скакати з одного боку в інший, постарайтеся зловити його на позитивному піку і утримувати там якомога довше. Якщо потрібно випустити пар, займіться активним видом спорту або творчістю. Та не лізьте у суперечки, зараз ваші емоції не дозволять вам відстоювати правильну позицію.

Стрілець

У вас з'явиться хороший шанс проявити себе, напружтеся щосили і покажіть, на що ви здатні. Також варто звернути увагу на поведінку ваших близьких, вони явно намагаються щось до вас донести. Придивіться і зробіть потрібні висновки.

Козеріг

Якщо ви давно збираєтеся щось зробити щодо роботи або особистому житті - зараз саме час. Тільки дійте обдумано і послідовно. Але не варто і затягувати досягнення своїх цілей, пора вже зробити крок їм назустріч.

Водолій

Повсякденні справи важливі, але не варто на них зациклюватися. Зараз можна продумати майбутні поїздки, запланувати відпочинок або розкласти по поличках, чого вам хочеться і як це отримати. Головне - стратегія, дотримуйтеся її і налаштуйтеся на позитивну хвилю.

Риби

Зараз всі будуть хотіти вашої уваги, це може трохи напружувати. Але не зліться, люди не бажають вам зла. Розподіліть зусилля, щоб вас вистачило на всі справи, які для вас важливі. І не розпиляйтеся на дрібниці.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.