RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Овни можуть завагітніти, а Тельці зустрінуться з колишніми

Час сприятливий для романтичних пригод. Багатьох знаків буде тягнути до почуттів і нових переживань. Хочете знати, що вас чекає 12 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не варто зв'язуватися зі старими партнерами, у кого є шанс завагітніти, а хто сильно втомиться.

Овен

У представників цього знака є всі шанси поповнити сім'ю. Жінкам, які не готові до дітей, варто бути особливо обережними в інтимному житті. А ось ті, хто хоче стати батьками, можуть сподіватися на виконання свого бажання.

Тілець

Вас чекає несподіване зіткнення з колишніми. Причому з декількома відразу. Не варто занадто зближуватися з цими людьми, ваші старі конфлікти нікуди не зникли. Швидше за все, відновлення старих зв'язків призведе до повного краху в спілкуванні.

Близнюки

Ви будете відчувати, як сили йдуть від вас все швидше і швидше. Дозвольте собі просто відпочити, і не годинку-дві, а кілька днів. Це важливо для вашого психічного стану, так що не шукайте собі відмовок. Справи нікуди не втечуть.

Рак

День буде таким спокійним, що в якийсь момент навіть здасться вам нудним. Використовуйте це затишшя, щоб налагодити внутрішні діалоги, розкласти все по поличках і розвантажити голову. Скоро нові сили вам дуже знадобляться.

Лев

Ви будете дуже наполегливо лізти в чужі справи. Цікаво, що оточуючим це буде неприємно, але без вас вони реально не впораються. Тому робіть те, що вважаєте за потрібне, навіть якщо когось це сильно дратує. Вам зараз видніше, як треба.

Діва

Ви добре вмієте надихати інших, це сильно вам допоможе. Люди готові йти за вами і слідувати вашим вказівкам. Постарайтеся почати новий проект, який приведе до успіху не тільки особисто вас, але і ваших підлеглих.

Терези

Про яку емоційної стабільності може йти мова, коли ви постійно самі себе розгойдуєте? Стримуйте кількість чашок чаю і кави, почніть висипатися, виходьте на свіже повітря. І не нервуйте через дрібниці. Інакше нічого доброго не буде.

Скорпіон

Ви будете намагатися брати на себе відповідальність за все і всіх. Не треба цього робити. Постарайтеся уникати таких поривів, інакше опинитеся винні. Хоча ви всього лише хотіли комусь допомогти. Добро іноді буває карається.

Стрілець

Перегляньте своє оточення. Хто з цих людей для вас дійсно приємний? А з ким ви спілкуєтеся без особливого задоволення? Намагайтеся частіше бачитися з тими, кого обрали самі. Дозвольте зайвим людям відсіятися з вашого кола.

Козеріг

Звичайний день, коли не варто братися за серйозні нові справи. Робіть те, що запланували. Сходіть в кіно або зробіть прибирання. Також добре б купити додому якусь живу рослинку, вона наповнить житло позитивними вібраціями.

Водолій

Чим більше ви будете імпровізувати, тим крутіше будуть ваші результати. Інші намагаються повторити ваш шлях, але домагаються набагато меншого. А все тому, що ви працюєте заради задоволення від процесу, а не заради кінцевої мети.

Риби

Вас можуть підвести люди, на яких ви зазвичай звикли розраховувати. Старі зв'язки можуть надірватися. Щоб цього не сталося, обмірковуйте свої слова. І не судіть інших за своїми власними мірками. Люди можуть думати не так, як ви.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.