RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: неприємні розмови у Тельців і дратівливість у Дів

День буде наповнений надмірною емоційністю. Хочете знати, що вас чекає 19 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно подбати про здоров'я, кого чекають сварки, а хто буде на піку активності.

Овен

Представникам цього знака потрібно звернути увагу на своє самопочуття. Якщо помітите, що щось не так, відразу ж звертайтеся до фахівців. Зараз не можна забувати про своє здоров'я, інакше пізніше воно нагадає вам про себе в малоприємній манері.

Тілець

Вас чекають неприємні розмови, які, найімовірніше, приведуть до сварок і конфліктів. Не варто намагатися переконати тих, хто категорично не підтримує вашу точку зору. Будье мудрішими і не намагайтеся нікого перевиховати.

Близнюки

Близнюки будуть на піку своєї активності. За цей день ви встигнете зробити більше, ніж за весь минулий тиждень. Ймовірно, що вашу активність помітять не тільки вдома, а й на роботі. І спробують навантажити вас новими завданнями.

Рак

Ви будете досягати успіху практично у всьому, за що б не бралися. Використовуйте цей час, щоб розібратися зі справами, які для вас важливі. Позитивні вібрації будуть підтримувати вас у тонусі до самого вечора, дійте сміливіше.

Лев

Леви зараз на вершині своєї творчої активності. Вам хочеться хапатися за всі ідеї відразу, але продуктивніше буде вибрати щось одне, закінчити його, і тільки потім братися за інші завдання. Інакше ви можете заплутатися у власних планах.

Діва

Для вас цей день може стати напруженим. Ви будете легко дратуватися і сердитися на дрібниці. Не можна дозволяти негативним хвилям псувати настрій і вам, і вашим близьким. Якщо будете піддаватися поривам, можете когось образити.

Терези

Ви можете легко піддатися негативному впливу з боку. Зараз Терези будуть дуже схильні до навіювань, тому вас запросто зможуть заманити в авантюри і скандали. Не ведіться, адже ви сильніше і мудріше, ніж думають багато ваших знайомих.

Скорпіон

Ваша привабливість буде на висоті, це допоможе замилити очі багатьом знайомим і розібратися з деякими справами. Але пам'ятайте, що на одній чарівності далеко не заїдеш. Скоро ваша аура повернеться в колишній вигляд і доведеться думати головою.

Стрілець

Зараз вам варто будувати плани на майбутнє і продумувати нові проекти. Ймовірно також отримання цікавої пропозиції, яка принесе вам чималий прибуток. А ось в спілкуванні з колегами варто бути обережними. Навіть у стін є вуха.

Козеріг

Несподівані новини можуть змусити вас відмовитися від запланованих справ. Зберігайте спокій і міркуйте раціонально. Справи, які не вийде закінчити зараз, нікуди від вас не втечуть. Вірогідне отримання пропозиції про цікаве співробітництво.

Водолій

Ви лінуєтеся і не займаєтеся своїми справами з належною завзятістю. Побороти цей стан вам допоможуть близькі, побільше спілкуйтеся з ними і обов'язково прислухайтеся до їхніх порад. Це допоможе повернутися в лад і добитися бажаного.

Риби

Ви можете перебувати в полоні ілюзій, тому не варто довіряти своїм припущенням і здогадам. Перед тим, як робити будь-які висновки, дуже важливо досконально вивчити ситуацію і все перевірити. Інакше опинитеся в незручному становищі.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.