RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 23 квітня: Скорпіонів чекають гострі діалоги, а Рибам все буде даватися легко

День буде наповнений лестощами і бажанням домогтися корисливих цілей. Хочете знати, що вас чекає 23 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде занадто самостійним, хто буде готовий на жертви заради мети, а кого чекають неприємні відкриття.

Овен

Представники цього знака будуть занадто самостійними. В якихось справах вам дійсно простіше розбиратися самим, але не варто відкидати всю допомогу, яку вам пропонують. Пам'ятайте, що команда завжди сильніше, ніж одна людина.

Тілець

Вам доведеться задуматися про свої пріоритети. Також можлива ситуація, в якій потрібно буде піти на певні жертви заради досягнення мети. Ви будете готові до такого повороту подій, тому цей нюанс не застане вас зненацька.

Близнюки

У Близнюків вірогідні не найприємніші відкриття, як вдома, так і на роботі. Ви можете дізнатися, що оточуючі щось від вас приховують. Це буде вкрай неприємно, але пам'ятайте, що у всіх своя правда. І кожен вчинок має причину.

Рак

Ви можете почути щось зовсім неприємне від людини, яка зазвичай з вами на одній хвилі. Постарайтеся поставитися до цього з розумінням. Прислухайтеся, ймовірно, точка зору з боку підкаже вам щось дійсно корисне.

Лев

Ви думаєте, що поки не готові до ухвалення серйозних рішень, однак, відкладати вже нікуди. Візьміть себе в руки і зробіть те, що потрібно. Тільки потурбуйтеся про те, щоб все пройшло гладко. Ви ж не хочете нікого образити.

Діва

Приємний день для Дів. Ви і зі своїми справами зможете розібратися, і оточуючим допоможете, і ще залишаться сили на розваги, плани і домашні справи. Емоційний фон зараз допоможе також і вашому самопочуттю, тримайте цю хвилю!

Терези

Ті представники знака, у яких є діти, зараз відчують, що можуть нарешті проявити свій авторитет. Молодші будуть до вас прислухатися, постарайтеся навчити їх чогось дійсно корисного. І не забувайте, що у них теж є своя думка.

Скорпіон

Вас чекають досить гострі, але конструктивні діалоги. У процесі суперечок може з'ясуватися, що потрібно коригувати плани. Ініціативу краще проявити самостійно, щоб її не перехопив хтось інший. Не бійтеся бути лідером.

Стрілець

Стрільці зараз схильні вести себе зухвало. Ви можете дуже яскраво одягнутися, голосно говорити, провокувати навколишніх. Не дивуйтеся, якщо така поведінка сподобається не всім. Особливо обуритися можуть ваші друзі.

Козеріг

Будьте спокійні, реагуйте на все раціонально. Ви можете бути занадто запальні, тому не варто вплутуватися в суперечки. Опоненти не задавлять вас аргументами, але через нестабільний емоційний фон ви можете швидко програти.

Водолій

Слухайте, аналізуйте, поступайтеся - тільки так ви збережете гармонію навколо і всередині себе. Ваша надмірна впертість зараз нікому не принесе радості. Не потрібно діяти напролом, будьте мудріші. І удача сама повернеться в вашу сторону.

Риби

Вдалий і приємний день для Риб. Ви будете йти своїм шляхом і це буде напрочуд даватися вам легко. Цікаві проекти будуть сипатися з усіх боків, вам залишиться тільки вибрати ті, які вас зачеплять більше інших.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.