RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Скорпіонів чекають емоційні скачки, а Рибам доведеться змінювати плани

Головною темою цього дня будуть взаємини романтичного характеру. Хочете знати, що вас чекає 8 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто не зможе знайти собі місця, хто зможе пишатися собою, а кому не варто вирушати в поїздки.

Овен

Для Овнів цей час буде непростим. Ви постійно не будете знаходити собі місця, все буде здаватися дивним, незвичним. Навіть в самій комфортній обстановці ви знайдете, до чого причепитися. Не дозволяйте собі зриватися.

Телець

Тельці в цей період будуть успішні. Ви нарешті зможете похвалити себе за успішне завершення справ, у вас навіть з'явиться явний привід собою пишатися. Але не варто опускати руки, попереду ще багато роботи. Отриманий досвід - тільки початок.

Близнюки

Для представників цього знака день буде не зовсім гладким. Особливо в тому випадку, якщо ви запланували якусь поїздку. В дорозі краще дотримуватися граничної обережності, так як в дорозі вам можуть зустрітися не найчесніші люди.

Рак

Для Раків день буде непростим. Вам потрібно бути обережними в усьому, адже одна маленька помилка зараз може принести величезні наслідки. Звертайте увагу на деталі, не поспішайте і не намагайтеся робити все на швидку руку.

Лев

Вам варто присвятити цей час дорозі. Все, що стосується поїздок, далеких або не дуже, приречене на успіх. Прогуляйтеся, поїдьте за місто, або навіть рушайте в спонтанну подорож - це подарує вам безцінний заряд позитивних емоцій.

Діва

Вам доведеться прийняти непросте рішення, яке вимагатиме від вас концентрації і тверезого мислення. Зараз не потрібно спиратися на свої емоції, розум зможе краще підказати, як потрібно діяти. Не вихлюпуюйте негатив на близьких.

Терези

Вас чекає звичайна звична рутина. День може здатися нудним, але пам'ятайте, що відсутність новин - хороші новини. Насолоджуйтесь стабільністю і тишею, займіться простими приємними справами. Приділіть час сім'ї і дому.

Скорпіон

Для Скорпіонів день буде емоційним. Ви будете занадто імпульсивні, ваша тяга до пригод буде штовхати вас на самі необдумані і ризиковані вчинки. Намагайтеся зберігати адекватне сприйняття ситуації, інакше наламаєте дров.

Стрілець

У Стрільців не буде часу на душевні переживання - зараз всім буде щось від вас потрібно. Як тільки закінчиться одна справа, буде відразу ж починатися інша, і так триватиме ще якийсь час. Намагайтеся себе не перевантажувати.

Козеріг

Ви зможете домовитися з ким завгодно. Це принесе вам успіх практично у всіх справах, за що б ви не бралися. Варто замислитися над тим, щоб в цей день завершити справи, що стосуються переговорів. Ваша харизма зараз на висоті, використовуйте її.

Водолій

Водолії зможуть керуватися логікою, а не емоціями. Це допоможе вирішити конфлікти і домовитися з оточуючими. Ви не будете втрачати часу дарма, продуктивна робота, чітка мета і внутрішня гармонія - ось ваші кращі друзі в цей час.

Риби

Рибам доведеться змінювати плани, так як багато може змінитися в останній момент. Але засмучуватися не варто, часто такі зміни тільки на краще. Вам доведеться імпровізувати. Від того, як швидко ви будете діяти, залежить ваш успіх.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.