Гороскоп на 18 травня: Тельців чекає непростий вибір, а Ракам важко зосередитися

У цей час не варто нехтувати творчою діяльністю. Деякі знаки зможуть розкрити свій потенціал. Хочете знати, що вас чекає 18 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кому доведеться підлаштовуватися під обставини, кого чекає вибір між роботою і дружбою, а хто буде витрачати сили даремно.

Овен

Для представників цього знака настане період, коли доведеться підлаштуватися під ситуацію. Ви будете планувати щось одне, а в підсумку все складеться зовсім інакше. Імпровізуйте і не шкодуйте про давні можливості і плани.

Телець

Для вас час буде непростим. Вам потрібно буде вибирати між робочими справами і дружніми відносинами. Звичайно, ви самі вирішуєте, що для вас важливіше. Але не поспішайте з висновками і постарайтеся все ретельно обміркувати.

Близнюки

У Близнюків вірогідні розчарування. Ви витратите чимало сил і часу на проект, який не принесе бажаних результатів. Подумайте, може це не та справа, якій потрібно приділяти стільки уваги?

Рак

Ракам буде важко поставити перед собою цілі і на них зосередитися. Краще не плануйте на цей час нічого серйозного, ваші ресурси зараз не в кращій формі. Постарайтеся розділити обов'язки і відпочити.

Лев

Для Левів цей день буде наповнений труднощами. Ви будете намагатися домогтися успіху в якійсь справі, яка поки що ніяк не буде вам даватися. Продумайте свою тактику, може бути, що вся проблема тільки у ваших невірних кроках до мети.

Діва

Діви будуть впевнено рухатися в якусь сторону, але незабаром зрозуміють, що вибрали неправильний напрямок. У цей момент варто просто розвернутися і почати все заново, без емоцій. Не турбуйтеся через невдалі спроби, це все досвід.

Терези

У Терезів день буде наповнений різносторонніми справами. Ви будете постійно перемикатися з одного завдання на інше, тому запросто можете заплутатися. Не поспішайте закінчити всі справи одразу, це не допоможе. Краще відволіктися і діяти спокійно.

Скорпіон

Для представників цього знака Зодіаку настає період жорсткої самокритики. Вас буде сильно дратувати, що ви не можете отримати бажане так швидко, як хотіли б. Подумайте, чого вам не вистачає для досягнення своїх цілей.

Стрілець

Ви відчуваєте наближення змін. І інтуїція вас не обманює. Але не чекайте, що зможете легко переключитись на нові обставини. Вам потрібно буде міняти свої звичні погляди і діяти за зовсім новим планом.

Козеріг

Ваше бажання пробувати щось нове зараз не особливо доречно. Дотримуйтеся традицій, які самі ж колись встановили. Не потрібно діяти дуже імпульсивно, зараз легко наробити помилок. Ідіть до своєї мети вдумливо.

Водолій

У Водоліїв буде спокуса отримати бажане, вплутавшись в авантюру. Цього робити не можна. Швидше за все, хтось просто намагається обдурити вас і забрати ваш успіх собі. Дійте так, як підказує вам ваше серце. Воно краще знає, що зараз правильно.

Риби

Риби в цей день будуть шукати допомоги. Не бійтеся довіритися комусь досвідченому, але пам'ятайте, що вашим союзником може бути тільки той, кому ви однозначно довіряєте. Ваш успіх буде залежати від оточуючих, спирайтеся на розумних людей.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.