RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 26 травня: Раки зможуть себе проявити, а Водоліїв чекають розборки

Представників багатьох знаків чекають позитивні психологічні та емоційні зміни. Хочете знати, що вас чекає 26 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде порушувати правила, хто буде думати про себе, а кому доведеться проявити серйозність.

Овен

Овни будуть у всьому намагатися проявити свій бунтарський дух. Ви будете прагнути порушувати всі правила і діяти проти системи. Багато хто може оцінити такий підхід, але знайдуться й ті, кого така тактика дуже розсердить.

Телець

Преставники цього знака будуть думати тільки про себе і свою вигоду. Ви не будете звертати увагу на бажання і почуття оточуючих, це може привести до негативних наслідків. Не забувайте про близьких людей, інакше вони від вас відвернуться.

Близнюки

Близнюки в цей час будуть діяти дуже послідовно. Комусь ваша поведінка може здатися занадто нудною, але ви все робите правильно. Зараз потрібно діяти серйозно і без поспіху, ретельно продумуючи всі деталі.

Рак

Раки отримають гарну можливість себе проявити. Не упускайте цей шанс, навіть якщо вам зараз хочеться полінуватися і нічого не робити. Важливий внесок в майбутнє варто зробити прямо в цю хвилину, тоді пізніше він вас приємно здивує.

Лев

Для Левів цей період буде наповнений постійними розмовами. Люди навіть можуть почати вас втомлювати, але вам не можна показувати, що діалоги для вас не дуже цікаві. Зараз дуже важливо, щоб оточуючі бачили в вас уважного слухача.

Діва

Навколишні можуть сильно вас дратувати, на самоті вам явно комфортніше в цей час. Але без людей вам теж швидко стає нудно. Знайдіть баланс, щоб не засмучуватися через дрібниці. І проведіть час з рідними людьми.

Терези

Вам в цей час не варто економити на собі і своїх близьких людях. Хочете щось купити - купуйте, хочете в кіно - йдіть. Тільки не забувайте контролювати свій бюджет, щоб не опинитися в незручному становищі. Також важливо не забувати про сон.

Скорпіон

У Скорпіонів цей період буде сприятливим. Ймовірна зустріч, про яку ви давно мріяли. Правда, не потрібно чекати від неї дуже багато чого, адже те, що відбувається може вас розчарувати. Наберіться сил і впевненості, і просто ловіть хвилю.

Стрілець

Стрільці легко зможуть зосередитися, тому всі справи будуть даватися без особливих зусиль. Не робіть занадто багато роботи, зараз вам варто розслабитися і відпочити. Також не забувайте про друзів і сім'ю, це найголовніше.

Козеріг

Ваша мрія стане помітно ближче. Ви навіть зможете до неї доторкнутися, якщо прикладете достатню кількість зусиль. Вам може перешкодити тільки власна невпевненість. Тому не дозволяйте собі сумніватися. І йдіть до мети.

Водолій

Вам доведеться розібратися в стосунках з людиною, яка останнім часом змушує вас переживати. Розмова буде непростою, але уникнути її не вийде. Не дозволяйте своїм емоціям говорити за вас, дійте спокійно і розумно.

Риби

Риби можуть сміливо братися за будь-яку нову справу. У цей час можна перевіряти свої здібності, вчитися новому і отримувати свіжий досвід. Навколишні будуть вас підтримувати, тому можете розраховувати на їх допомогу і приємні слова.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.