RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на 3 червня: успіхи у Львів і дратівливість у Водоліїв

День буде наповнений контрастними емоціями і яскравими враженнями. Хочете знати, що вас чекає 3 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно попрацювати, хто переможе опонентів, а кому доведеться боротися з перевтомою.

Овен

Наполегливість і старанність - ось, що вам необхідно для подальшого розвитку подій. Не лінуйтеся, як би сильно вам того не хотілося. Зараз потрібно натиснути, тоді пізніше зможете сповна насолодитися результатами своїх наполегливих праць.

Телець

Ви переможете ваших конкурентів, але не дуже цьому зрадієте. Перевтома занадто сильно на вас тисне, дозвольте собі відпочити. Забудьте на час про справи і просто насолодіться спокоєм. Інакше втома буде наростати, подібно до снігової кулі.

Близнюки

Великі справи будуть даватися вам з легкістю, а ось у дрібницях доведеться попітніти. Це пов'язано з вашою розсіяною увагою. Ви втрачаєте з поля зору багато важливіих деталей, так як дивитеся на все дуже поверхово. Будьте більш зосереджені.

Рак

Ви можете домогтися довгоочікуваного підвищення. Також в цей день буде шанс налагодити домашні справи, якщо ви зберетеся з думками і відверто поговорите зі своїми рідними. Не бійтеся пояснювати людям свої почуття, ви маєте повне право на емоції.

Лев

Ви зможете швидко домогтися значних успіхів. Нові проекти, заплановані презентації або навіть прояв раптової ініціативи - все це буде гідно оцінене вашим керівництвом. Не бійтеся здатися занадто розумним.

Діва

Ви можете програти у важливій для вас справі. Поділіться своїми переживаннями і планами з близькими, це допоможе уникнути провалу. Підтримка близьких людей зараз буде творити справжні чудеса. Ваша кохана людина стане для вас справжньою опорою.

Терези

Існує небезпека втратити роботу. Також можливі великі неприємності в особистій сфері. Проблем можна буде уникнути, якщо будете максимально ретельно продумувати свої дії. Також дуже важливо концентруватися на хорошому.

Скорпіон

Ви можете зміцнити свою позицію лідера, якщо будете діяти активно і рішуче. Але не варто чіплятися тільки за свою впевненість, спирайтеся на підрахунки і факти. Якщо відчуваєте, що втрачаєте авторитет, поговоріть з оточуючими по душам.

Стрілець

Сміливі рішення і нестандартний підхід стануть вашими найкращими союзниками. Ваші рішучі дії допоможуть швидко домогтися успіху і навіть допомогти оточуючим. Пам'ятайте, що відпочинок дуже важливий, дозвольте собі набратися сил перед роботою.

Козеріг

Є ймовірність втрати давніх союзників. У суперечках вам краще бути якомога більш лояльними, не відстоюйте свою позицію занадто жорстко. Ваша впертість може відштовхувати навіть тих, хто вас любить. Контролюйте свій егоїзм, навіть якщо вам здається, що з ним все в порядку.

Водолій

Водолії будуть не дуже доброзичливі. Вас можуть дратувати навіть ті справи і люди, які зазвичай піднімають вам настрій. Не перекладайте відповідальність за свій настрій на інших, в вашому негативі зараз ніхто не винен.

Риби

Це відмінний час для планування і придумування нових занять. Сміливо складайте плани на майбутнє, можете зайнятися чимось, що раніше здавалося вам занадто складним. Риби зараз сповнені сил і готові працювати, використовуйте цей час з розумом.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.