RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 4 червня: Близнюкам потрібно бути обережними, а Козероги будуть шокувати оточуючих

Гарний час для переговорів і ділових питань. Хочете знати, що вас чекає 4 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають важливі зустрічі, кому доведеться займатися нудними справами, а кому важливо дотримуватися обережності.

Овен

Переговори і зустрічі в цей день будуть даватися легко. Якщо на тижні вам потрібно зустрітися з кимось по роботі, продумайте майбутню розмову вже зараз. Випишіть на листочку всі питання і відповіді, щоб бути готовим до будь-якого діалогу.

Телець

Вам доведеться зайнятися справами, які робити не особливо хочеться. Але тут нічого не поробиш, завдання самі себе не вирішать. Наберіться терпіння і просто дійте за планом. Постарайтеся сприймати рутину як тренінг своєї посидючості.

Близнюки

Якщо плануєте якийсь масштабний захід, дотримуйтесь обережності. Зараз існує ризик взятися за нездійсненні зобов'язання. Беріть на себе тільки ті завдання, в яких ви повністю впевнені, інакше можете не впоратися.

Рак

Недоброзичливці зараз будуть особливо активними. Але ваша інтуїція допоможе вчасно їх розкусити і передбачити їх дії. Є ймовірність розриву старих контактів, але не варто занадто засмучуватись. Ті, кому ви важливі, нікуди не підуть.

Лев

Рухайтеся до ваших цілей без поспіху, невеликими кроками. Іноді краще діяти повільно, але вірно, ніж поспішити і наламати дров. Обережності зараз варто дотримуватися у всіх справах і розмовах. Інакше невроз вам забезпечений.

Діва

Ви можете різко повернутися в минуле. Не бійтеся такого повороту, він допоможе вам виправити старі помилки. Також ймовірні приємні зустрічі з кимось, хто для вас близький. Використовуйте ці моменти, щоб налагодити важливі контакти.

Терези

Дрібні завдання будуть вас сильно дратувати. Не змушуйте себе займатися тим, що може трохи почекати. І не бійтеся здатися ледарем, адже оточуючі і так прекрасно знають, наскільки ви відповідальна та активна людина.

Скорпіон

Якщо ви консерватор, можете відчути, що втратили щось важливе через свої застарілі принципи і погляди. Не засмучуйтеся, адже завжди можна надолужити те, що хочеться. Попросіть допомоги у більш прогресивних товаришів, вам буде цікаво дізнатися щось нове.

Стрілець

День буде плідним, але досягнення вас не порадують. А причиною тому є звичайна нудьга. Розважте себе, придумайте собі якесь цікаве заняття. Поки не налаштуєтесь на позитивний лад, так і будете самих себе вганяти в тугу.

Козеріг

Деякі ваші дії можуть дуже дивувати оточуючих. Багатьох ваші рішення навіть шокують. Але все в порядку до тих пір, поки ви самі усвідомлюєте свою правоту. Не будьте грубими на роботі і вдома, люди просто не до кінця вас розуміють.

Водолій

Це гарний час для вирішення проблеми, яка давно турбує і вас самих, і ваших близьких. Проявіть кмітливість, тоді зможете швидко відшукати найвірніше рішення. Не варто витрачати час на пусті балачки, краще проявіть себе у вчинках.

Риби

Прямий шлях - не завжди найкоротший. Зараз вам потрібно бути трохи хитріше, тоді ви знайдете обхідні доріжки та зможете домогтися бажаного ще швидше, ніж спочатку планували. Можливі суперечки, але ніхто не зможе вам перешкодити здійснити задумане.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.