RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Близнюкам треба себе похвалити, а Скорпіони опиняться в центрі уваги

День буде наповнений перемогами і новими уроками. Хочете знати, що вас чекає 7 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає великий успіх, кому варто зайнятися давніми планами, а хто заробить схвалення свого оточення.

Овен

Вам зараз будь-які моря по коліно. Всі справи, за які будуть братися Овни, будуть немов закінчуватися самі. Більш того, результати вашої роботи приємно здивують і вас самих, і ваше оточення. Не відмовляйте в допомозі, якщо вас про неї попросять.

Телець

Гарний час для початку нових справ. Також варто урізноманітнити свій побут і роботу. Змініть ритм життя, переставте робочий стіл, змініть свій маршрут до офісу. Поміняйте щось навколо себе, змініть стиль або заведіть нових знайомих.

Близнюки

Ваші гідності помічають і цінують оточуючі. Це привід трохи похвалити себе, але не дозволяйте собі лінуватися. Нинішні успіхи - хороший старт, але це поки тільки початок. Попереду набагато більше цікавих завдань і нових труднощів, до яких важливо підготуватися.

Рак

Представникам цього знака потрібно бути більш ініціативними. Плисти за течією - не найкращий варіант, якщо ви хочете вибитися зі звичного монотонного ритму. Беріться за цікаві завдання, не бійтеся труднощів. І не сидіть на місці.

Лев

Вам захочеться чогось кардинально новенького, використовуйте це бажання, щоб урізноманітнити рутинну роботу і особисте життя. Ваш партнер оцінить оригінальність ваших думок, а колеги будуть в захваті від незвичайних робочих ідей.

Діва

День буде спокійним і плідним. Ви багато встигнете, якщо не будете лінуватися. Також велика ймовірність вирішення якогось важливого для вас питання. Можливо, вдома або на роботі вам зроблять приємне пропозицію. Але не варто поспішати з висновками.

Терези

Несподівана новина може вас налякати. Але пізніше ви заспокоїтеся і зможете все ретельно обміркувати. Зміни будуть приємними, хоч і раптовими, тому не варто оцінювати їх занадто критично. Прислухайтеся до слів друзів.

Скорпіон

У вас є шанс опинитися в центрі уваги. Якщо ви давно хотіли вийти на публіку - робіть це. Зараз вашу ініціативу оцінять на всі 100. Не зайвим буде спробувати втілити давно задумані ідеї. Удача на вашому боці. Але стережіться заздрісників.

Стрілець

Додайте фарб в своє особисте життя. Сходіть на побачення, влаштуйте романтичний вечір. Зараз найкращий час для закоханості і безтурботності, адже попереду ціле літо. Позитивні емоції і враження точно підуть вам на користь.

Козеріг

Постарайтеся просто розслабитися на цьому тижні. Не звалюйте на себе занадто багато клопоту, він може і почекати. Порадуйте себе якийсь покупкою, вона добре і довго вам послужить. Також не варто відкладати планування довгоочікуваної відпустки.

Водолій

Почекайте з великими покупками і звертайте увагу на деталі. Подумайте, чого вам не вистачає для комфорту і морального рівноваги. І займіться тим, щоб отримати це прямо зараз. Насолоджуйтесь улюбленою справою і частіше гуляйте.

Риби

Обережніше на любовному фронті, в червні ваші таємні і явні пасії можуть активізуватися. Не дивуйтеся підвищеній увазі, але і не втрачайте контроль. Пам'ятайте - все має свої наслідки. Ваші почуття повинні пройти перевірку розумом.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.