RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: сварки у Тельців і важливі зустрічі у Львів

Зараз контрастні хвилі можуть впливати на багатьох знаків Зодіаку. Хочете знати, що вас чекає 9 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає прибуток, хто буде наражатися на конфлікт, а кому потрібно зайнятися побутом.

Овен

Ваш настрій буде на висоті весь день. Великих радостей не передбачається, а ось маленьких буде дуже багато, важливо тільки звертати на них увагу. Ви навіть можете отримати несподіваний прибуток, якщо вчасно зловите свій момент.

Телець

Ви немов спеціально робите все так, щоб оточуючі на вас сердилися. Навіть намагаєтеся нарватися на конфлікт, спровокувати сварку, змусити людей з вами лаятися. Тельці в цей період - справжні енергетичні вампіри.

Близнюки

Ви доведете до кінця старі справи і зможете зайнятися домашніми турботами. Рутинні заняття будуть приносити вам більше задоволення, ніж робочі завдання. Тому скоріше завершите всі кар'єрні питання і займіться прибиранням і готуванням.

Рак

Будуйте плани, кличте гостей, призначайте зустрічі. Все буде вдаватися без особливих зусиль і з задоволенням. Насолоджуйтеся цим періодом, зараз ви можете просто розслабитися і діяти так, як вам хочеться. Можете також навчитися чомусь новому.

Лев

Цього дня принесе вам важливі зустрічі. Будьте готові до того, що вам доведеться справляти враження на впливових людей. Не будьте занадто прямолінійні, іноді краще промовчати або поступитися, щоб пізніше довести свою правоту ефективніше.

Діва

Все нарешті почне налагоджуватися, як вдома, так і на роботі. Сміливо просувайте свої ідеї, навіть якщо раніше навколишні їх не прийняли. Зараз вам буде легше донести свою точку зору до інших, тільки обов'язково контролюйте свої емоції.

Терези

Перестаньте думати про старі проблеми. Минуле вже не повернеш, воно тільки тримає вас і не дає йти вперед. Ви минулий і ви нинішній - це дві абсолютно різні людини. Прийміть це в собі і не сваріть себе по дрібницях.

Скорпіон

Ви зможете домогтися успіху, який буде корисний не тільки вам, а й оточуючим. Люди будуть вдячні за вашу чуйність і вміння слухати. Якщо хочете розважитися, влаштуйте удома вечірку, покличте улюблених друзів і розслабтеся.

Стрілець

Знайомства будуть корисними, якщо ви покажете себе з кращого боку. Більше цікавтеся справами своїх близьких, їм потрібна ваша увага. Зараз рідним може здатися, що робота для вас на першому місці. Покажіть їм, що вони помиляються.

Козеріг

Ви зацикливаетесь на собі і не чуєте оточуючих. Тому і допускаєте чимало помилок. Якщо трохи приборкаєте своє самолюбство, зможете швидко виправити власні помилки. А близькі із задоволенням вам допоможуть, тільки попросіть їх ласкаво.

Водолій

Люди, які вже втручалися у ваші справи, знову дадуть про себе знати. Вам доведеться перетерпіти неприємні розмови, але краще тримати себе в руках і не вибухати. Скандал не допоможе нічого вирішити, чи не провокуйте його і побережіть свої нерви.

Риби

Чи не ховайтеся за спинами інших, беріть участь в діалогах і прийнятті ділових рішень. Гарний час для планування поїздок. Також ви можете спробувати вирішити давній конфлікт. Але будьте готові до того, що вам доведеться піти на поступки.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.