RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: суперництво у Львів і агресія у Раків

Настає період конфронтацій і складних емоційних переживань. Хочете знати, що вас чекає 18 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому можна розслабитися, кого чекають скандали, а хто буде вести себе нерозумно.

Овен

Овни - один з небагатьох знаків, яким в цей день не доведеться напружуватися. Для вас все буде йти своєю чергою, але чекати особливих успіхів теж не варто. Якщо будете діяти розмірено, зможете обійти перешкоди.

Телець

День буде не дуже приємним. Можливі суперечки або навіть скандали, як на роботі, так і вдома. Вам може здаватися, що все йде зовсім не так, як вам того хотілося б. Але пам'ятайте, що вам зараз просто так здається.

Близнюки

Ви можете діяти легковажно. Не варто кидатися у вир, інакше ви можете втратити те, що вам дуже дорого. Подумайте, чи варті хвилинні слабкості тих наслідків, які вони можуть за собою принести?

Рак

Зараз будь-яка дрібниця може вивести вас із себе. Постарайтеся заспокоїтися і не нервувати через дрібниці. Якщо не можете взяти себе в руки самостійно, випийте натуральні заспокійливі. Або навіть запишіться на прийом до психолога.

Лев

Велика ймовірність суперництва з кимось, хто сильніший за вас. Наберіться терпіння, постарайтеся знайти союзників. На війні всі засоби хороші, але не дозволяйте собі підлість і підступність. Чесним шляхом ви зможете домогтися перемоги набагато швидше.

Діва

У цей період близьким особливо потрібна ваша увага. Постарайтеся провести час з сім'єю, робота нікуди не втече. Якщо є невідкладні справи, виконайте їх, а вже потім повністю поринете в домашні турботи і спілкування.

Терези

Інтуїція працює чудово, не відкидайте її. Зараз ваш успіх залежить тільки від вас. Чим більше зусиль ви докладете, тим більшого зможете досягти. Не дозволяйте собі лінуватися.

Скорпіон

Ви занадто серйозно ставитеся до дрібниць. Варто переглянути свою поведінку і подумати, чи нікого вона не ображає. Своїми змінами настрою ви легко можете поранити оточуючих. Ваш емоційний фон скоро вирівняється, а образи залишаться надовго.

Стрілець

Ваші фінансові справи нарешті підуть вгору. Хороший період для продумування і здійснення покупок, як повсякденних, так і великих. Все, що ви зараз вкладете в довгострокові проекти, окупиться згодом.

Козеріг

Ваша делікатність допоможе уникнути конфліктів зі співробітниками та близькими. Не варто занадто сильно напружуватися, даний період не принесе бажаних результатів, а сили будуть витрачені. Краще займіться справами, які не вимагають особливих моральних зусиль.

Водолій

Сьогодні у вас може з'явитися прагнення до популярності, уваги і розваг. Можлива приємна зустріч зі старими друзями, не втрачайте її. Також це сприятливий день для домашнього клопоту, сім'ї та дітей. Також велика ймовірність віщих снів, приділіть їм увагу.

Риби

Доводьте почате до кінця. Не кидайте справи на півдорозі, навіть якщо дуже хочеться. Ви можете посваритися з товаришем або співробітником. У сварці будьте мудріші, не дозволяйте собі хамство і не розпалюйте конфлікт.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.