RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на 22 червня: Ракам потрібно набратися терпіння, а Водолії можуть заплутатися

Будь-яке спілкування зараз буде джерелом яскравих емоцій і корисних знань. Хочете знати, що вас чекає 22 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто зможе переконати супротивника, кому знадобиться допомога, а хто перестане довіряти оточуючим.

Овен

У першій половині дня всі ваші слова будуть звучати особливо переконливо. Ви навіть зможете довести свою правоту комусь, хто раніше був налаштований категорично проти ваших ідей. Постарайтеся не йти від наміченого плану.

Телець

Зараз вам краще не намагатися закінчити всі справи одразу і поодинці. Краще попросіть допомоги у досвідчених людей, разом ви зможете розібратися з усім набагато швидше і ефективніше. І будьте уважнішими до свого здоров'я.

Близнюки

У цей період ви будете особливо недовірливі. Навіть ті, хто зазвичай викликає у вас симпатію, зараз може здаватися вам ворогом. Не дозволяйте своїм необгрунтованим страхам псувати ваші стосунки з колегами і друзями.

Рак

Ви починаєте наближатися до мети. Це відбувається не так швидко, як вам би того хотілося, але результати вже однозначно є. Зараз важливо не зупинятися і продовжувати рухатися в обраному напрямку. Наберіться терпіння.

Лев

Ваші емоції в цей період можуть сильно загостритися. Через них ви будете діяти нелогічно. Можливо, ви навіть зробите щось, на що зазвичай не здатні. Постарайтеся не забувати про почуття інших людей, щоб нікого не образити.

Діва

Недоброзичливці зараз будуть особливо активні. Вони можуть зіпсувати ваші плани, тому не втрачайте пильність. Щоб максимально убезпечити себе, постарайтеся працювати в команді. Чим більше у вас буде союзників, тим складніше вас буде обдурити.

Терези

Ви можете захотіти відновити спілкування з людьми, яких колись образили. Підійдіть до цієї ідеї з розумом. Ви повинні розуміти, що хтось може ставитися до вас зовсім не так, як вам би того хотілося. Не поспішайте і не тисніть на співрозмовника.

Скорпіон

Зараз у вас може з'явитися шанс швидко домогтися успіху. Але методи його досягнення будуть не зовсім чесними і правильними. Тільки вам вирішувати, чи варта ваша репутація таких жертв. Подумайте, що для вас дійсно важливо.

Стрілець

Вам варто максимально усунути недовіру з боку керівництва. Якщо начальство чомусь сумнівається у вашій компетентності, покажіть приклади своєї якісної роботи. Але робіть все спокійно і обов'язково будьте чемні.

Козеріг

Через перепади настрою вам може здатися, що вас зараз взагалі нічого не цікавить і не радує. Це нормальна реакція на негативні хвилі. Щоб цей період швидше пройшов, налаштуйтеся на позитивні думки і спілкуйтеся з приємними людьми.

Водолій

Вам складно розібратися в своїх почуттях і бажаннях. Ви можете братися за кілька справ одночасно, не доводячи жодну з них до кінця. Подумайте, що для вас зараз важливіше, так буде простіше визначитися з найближчими планами.

Риби

Через скоєні раніше помилки ви можете почати втрачати віру в себе. Не варто зациклюватися на цьому стані. Набагато правильніше буде проаналізувати минулі ситуації і зрозуміти, які саме дії були вчинені невірно.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.