RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Дів чекають складні завдання, а у Стрільців можливі втрати

День буде сповнений перешкодами і раптовими труднощами. Хочете знати, що вас чекає 28 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають перемоги у коханні, хто зможе зберегти гармонію, а кому не можна поспішати.

Овен

Для вас це сприятливий день, ви зможете подолати будь-які перешкоди. Сміливо беріться за будь-які починання і не бійтеся діяти. На любовному фронті вас також чекають успіхи і перемоги, тому будьте сміливіше.

Телець

Дружелюбність Тельців допоможе їм зберегти гармонію в колективі і вдома. Також зараз у вас є хороший шанс втілити в реальність давні бажання, скористайтеся цією можливістю мудро. Не поспішайте закінчити всі справи відразу, інакше наробите помилок.

Близнюки

Близнюки будуть товариські і привабливі, сміливо влаштовуйте зустрічі, вони пройдуть гладко і приємно. Зараз люди особливо уважно вас слухають, це можна використовувати, щоб завершити давні проекти. Але не будьте занадто наполегливі.

Рак

Ви будете надзвичайно миролюбні, тому всі назріваючі конфлікти зможете припинити ще в корені. Це допоможе не тільки вам самим, але і вашому оточенню. Якщо думаєте, що можете комусь допомогти своєю порадою, спробуйте. Але не наполягайте.

Лев

Ваш творчий потенціал зростає, але не варто забувати про звичні справи і важливі завдання. Постарайтеся захоплюватися новими заняттями без шкоди основному ритму. Не варто також занадто активно рватися вперед, всьому свій час.

Діва

Вас чекають складні завдання, але ви зможете легко з ними впоратися, якщо проявите кмітливість. Обмірковуйте наступні кроки, щоб не потрапити у пастку. Задумайтесь, чи немає справ, які давно пора привести в порядок?

Терези

Тільки спокій зараз допоможе вам утриматися на плаву. Ваші скачки настрою можуть серйозно зіпсувати всі плани, не піддавайтеся їм. Також не варто реагувати на образливі висловлювання сторонніх людей. Будьте мудрішими.

Скорпіон

Не лінуйтеся проводити тривалі бесіди. Так, самим все вирішити було б швидше, але з командою ви будете діяти куди більш ефективно. Пам'ятайте, що поодинці вкрай непросто дістатися до далеких цілей. Будьте мудрішими і розважливішими.

Стрілець

Зараз можливі невеликі втрати і невдачі. Враховуйте це, приймаючи важливі рішення. Великі покупки здійснювати можна, але робити це потрібно вдумливо, без імпульсів. І не забувайте про родинне вогнище.

Козеріг

Хвилювання і переживання чекатимуть вас на кожному розі. А ось великих перемог в цей день чекати не варто. Наберіться терпіння. Найбільше вам зараз потрібна внутрішня гармонія. Якщо зможете її утримати, приємно здивуєтеся трохи пізніше.

Водолій

У першій половині дня ви можете отримати важливу інформацію. Не чекайте від оточуючих серйозних вчинків, вони можуть не виправдати ваших очікувань. При вирішенні ділових питань спирайтеся тільки на власні знання і досвід.

Риби

Не дозволяйте старим спогадам вас контролювати. Ви самі вирішуєте, яким буде ваше майбутнє, пам'ятайте про це. Емоції можуть вселяти вам помилкові надії, не можна на них спиратися. Не бійтеся діяти рішуче і говорити людям, що ви думаєте насправді.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.