Гороскоп на завтра: Терези можуть наламати дров, а Водолії обійдуть конкурентів

Зараз дуже важливо чітко формулювати свої бажання. Хочете знати, що вас чекає 29 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна вести переговори, хто повинен порадувати себе, а хто буде привертати увагу.

Овен

Вам потрібно поставити перед собою максимально чіткі цілі. Ви зможете самостійно досягти бажаного, але тільки в тому випадку, якщо не будете хапатися за кілька справ одночасно. Не сходьте з наміченого курсу і тоді все вийде.

Телець

Зараз не найкращий час для переговорів. Намагаючись настояти на своєму ви тільки ще сильніше дратуєтесь і можете запросто втратити авторитет. Краще відкладіть важливі справи і займіться чимось простішим. Або взагалі візьміть вихідний.

Близнюки

Вам варто порадувати себе, навіть якщо вам здається, що на це немає ні часу, ні ресурсів. Купіть собі щось новеньке, з'їжте улюблену їжу, поспіть на годину довше. Зробіть все можливе, щоб змусити себе посміхнутися і відволіктися від проблем.

Рак

Ви будете активно привертати увагу до власної персони. І не завжди усвідомлено. Ваша підсвідомість вимагатиме активної реакції публіки, хоч ви і самі можете цього не помітити. Не дивуйтеся, якщо раптом самі собі здастеся трохи божевільними.

Лев

Вам можуть запропонувати прибуткову роботу, але не поспішайте погоджуватися. Якщо умови праці вас не влаштують, відстоюйте свою позицію. Не дозволяйте нікому вас використовувати. Якщо хочете домогтися більшого, дійте активніше.

Діва

Чарівність допоможе вам досягти бажаного, але сильні емоційні сплески будуть заважати. Відволікайтеся від справ, які вам неприємні. І не ігноруйте свою втому, тіло саме підкаже, коли варто взяти відгул і виспатися гарненько.

Терези

Ви можете наламати дров як на роботі, так і вдома. Варто двічі продумувати свої слова перед тим, як їх вимовити. Люди можуть бути образливі, не варто їх провокувати. Вам також потрібно задуматися про своє здоров'я, зверніть увагу на самопочуття.

Скорпіон

Постарайтеся сконцентруватися на справах, які вам приємні. Не варто занадто захоплюватися рутиною, краще прогуляйтеся з друзями, займіться приємними домашніми клопотами. У цей час вам важливо набратися сил і хороших емоцій.

Стрілець

Вам доведеться самостійно приймати рішення і втілювати їх. Стандартні методи вам не годяться, це буде викликати нерозуміння у оточуючих. Але, незважаючи на неприйняття інших людей, ви досягнете видатних результатів.

Козеріг

Вас чекає велика кількість розмов, як приємних, так і не дуже. Увімкніть свої комунікативні навички, ваша харизма допоможе зберегти авторитет в очах оточуючих. Також вам варто помиритися з давнім кривдником.

Водолій

Вам легко буде домогтися успіхів і випередити конкурентів, але для цього потрібно буде активно попрацювати. Ваше терпіння допоможе дійти до потрібного етапу. Ідіть вперед і не давайте собі лінуватися, тоді скоро отримаєте бажане.

Риби

Повністю контролювати всі справи у вас в цей день не вийде. Варто довіритися інтуїції, щоб зловити потрібну течію. Не намагайтеся квапити події, інакше опинитеся зовсім не там, де планували. Важливо не випускати з поля зору потрібних людей.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.